Activision paljastaa Call of Duty Mobile World Championshipin 2022 kisojen olevan tulossa

Pelijulkaisija Activision on ilmoittanut tuovansa Call of Duty Mobile World Championshipin vuodelle 2022.

Kustantajan mukaan maaliskuun lopulla alkavassa turnauksessa on pelin historian suurin palkintopotti. Activision totesi tiedotteessa, että tapahtuma on avoin kaikentasoisille pelaajille. 31.3.2022 alkaen Activision isännöi pelin sisäisiä karsintoja joka viikonloppu. Parhaat pelaajat nousevat massoista esille, ja saavat kutsun joulukuun suuriin finaaleihin kilpailemaan 1,7 miljoonan dollarin palkintopotista.

Massiivinen, maailmanlaajuinen pelaajayhteisömme ajaa edelleen joukkueen intohimoa tarjota eeppinen Call of Duty: Mobile -kokemus nyt ja tulevaisuudessa. Täysin uusilla palkinnoilla ja yli 2 miljoonan dollarin palkintopotilla kaikki kutsutaan nauttimaan tämän vuoden mestaruuksista, ja odotamme innolla, kuka kruunataan voittajaksi myöhemmin tänä vuonna.

Activisionin mobiilijohtaja Matt Lewis

Viime vuoden turnaus jaettiin alueille meneillään olevan pandemian vuoksi. Tämän seurauksena ei ollut maailmanlaajuista finaalia. Tribe Gaming voitti lännen finaalin ja Blacklist International voitti itäisen finaalin vuonna 2021, ja jokainen joukkue otti 300 000 dollaria.

Activision ilmoitti, että maailmanlaajuinen finaali järjestetään joulukuussa, mutta sijaintia ei vielä tiedetä. Sekä maailmanlaajuiset finaalit että alueelliset pudotuspelit striimataan YouTubessa.

Olisiko suomalaisille mobiilipelaajilla mahdollisuuksia edetä COD:ssa aivan huipulle saakka tänä vuonna?

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa