Älä missaa syksyn kuumimpia tarjouksia: Sengoku Dynasty, TerraScape ja Medieval Dynasty alennuksessa Steamissa

Itsenäinen julkaisija Toplitz Productions on innoissaan ilmoittaessaan osallistumisestaan Steamin odotettuun syysalennusmyyntiin. Pääosassa on Sengoku Dynasty, keskiaikaiseen Japaniin sijoittuva monen genren avoimen maailman roolipeli ja kaupunkirakentelu, josta saa 20% alennuksen. Osana Dynasty-sarjaa alennusmyynnissä on myös erittäin menestyksekäs Medieval Dynasty, joka on 25% alennuksessa juuri ennen sen 7. joulukuuta ilmestyvää valtavaa yksinpeli- ja yhteistyöpäivitystä.

Jos viihtyisä indie-pelaaminen on sinun juttusi, Toplitz Productions on iloinen voidessaan tarjota todella rennon kaupunkipelinsä TerraScape, todellisella 25%:n ryöstöalennuksella juuri sopivasti sen tulevan ”Growth Update” -päivityksen aikoihin.

Toisaalla Toplitz Productionsin valikoimassa pelaajat voivat tehdä vaikuttavia säästöjä useista muista peleistä, kuten Industry Giant 2 ja Industry Giant, joista kumpikin on 60%:n alennuksessa, Lumberjack’s Dynasty on 60%:n alennuksessa ja Wild West Dynasty 40%:n alennuksessa. Lisäksi Harvest Days tulee Steam-myyntiin erittäin lompakkoystävällisellä 50% alennuksella.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Toplitz Productions tarjoaa Farmer’s Dynasty -peliä 75%:n alennuksella ja Garden Simulatoria kunnioitettavaan 40%:n alennettuun hintaan.

Täydellinen lista Toplitz Productionsin syksyn Steam-myynnissä alennetuista nimikkeistä löytyy julkaisijan Steam-sivulta täältä.

Tietoa Toplitz Productionsista:

Toplitz Productions, Saksalais-itävaltalainen julkaisija, jonka nimi juontaa juurensa Itävallan sydämessä sijaitsevasta salaperäisestä Toplitz-järvestä, kehittää ja julkaisee kaikille alustoille pelejä, joissa on ”sydän ja sielu”. Yritys koostuu terveestä sekoituksesta kokeneita alan veteraaneja ja nuoria lahjakkuuksia, jotka kaikki ovat intohimoisia pelaajia. He nauttivat yhteistyöstä luovien kehittäjien kanssa monien jännittävien nimikkeiden, kuten ”Dynasty”- ja ”Giant”-sarjojen, parissa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Älä missaa syksyn kuumimpia tarjouksia: Sengoku Dynasty, TerraScape ja Medieval Dynasty alennuksessa Steamissa”

Vastaa