Anno 117: Pax Romana vie pelaajat Rooman valtakuntaan

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti Anno 117: Pax Romana -strategiapelin Ubisoft Forward -tapahtumassa.

Vuonna 2025 julkaistava Anno 117: Pax Romana vie kaupunginrakennukseen keskittyvän pelisarjan aina muinaiseen Roomaan asti. Kuvernöörinä pelaaja rakentaa valtakuntaa ja ohjaa sen kohtaloa. Pelaajan päätettäväksi jää, rakentaako hän valtakunnan tulevaisuuden hallitsevuuden vai talouskasvun kautta.

Pyrkien olemaan suurin ja yksityiskohtaisin roomalaissimulaatio tähän mennessä, Anno 117: Pax Romana seuraa Anno-pelisarjan perinteistä painotusta rakentamiseen tuhoamisen sijaan. Kuvernöörinä pelaaja voi rakentaa provinssia Latiumissa tai kelttiläisessä Albionissa oman mielensä mukaan. Samalla pelaaja voi hallita kaikkea akvedukteista naumachia-laivataisteluihin kolosseumissa. Pelaaja päättää levittääkö roomalaista kulttuuria vai omaksuuko kelttiläiset perinteet.

Anno 117: Pax Romana julkaistaan vuonna 2025 sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Connectin kautta. Se tulee myös sisältymään Ubisoft+ Premium -tilaukseen.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/anno/117-pax-romana

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa