Anno 1800 -strategiapeli laajenee uuden maailman kasvukaudella

Ubisoftin julkaisema Anno 1800 -strategiapeli päivittyy uudella laajennusosalla, joka tuo mukanaan taloudellista ja teollista kasvua. New World Rising -lisäosa tuo nimensä mukaisesti uuden maailman asutukseen lisää asukkaita sekä kasvua monellakin eri rintamalla. Lisäksi mukana on kauppavetoinen skenaariotehtävä.

Muiden uudistusten lisäksi New World Rising -laajennus tuo mukanaan valikoiman saaria, kuten Mānolan ison saaren. Sen myötä tulee tavoitetehtävä rakentaa sähköä tuottava pato. Lisäksi valikoimaan ilmestyy uusia rakennettavia rakennuksia, kuten upea jalkapallostadion! Mukana on myös kokonaan uusi asukastyyppi, joka mukanaan sähkön ja uusia tuotantoketjuja.

Laajennuksen mukana tulee Old Town Pack Cosmetic -latauspaketti, joka antaa pelaajille työkalut rakennustensa tyylittelyyn. Tämän avulla voidaan tuoda rakennuksille keskiaikaisempi ulkoasu aiempien Anno-pelien tapaan. Lisäksi luvassa on ilmainen päivitys rakennusvalikkoon, mahdollisuus valita ja liikuttaa useita rakennuksia kerralla ja isompi uusien maailmojen karttavalikoima sekä muita pienempiä uudistuksia.

Tänään julkaistu New World Rising -lisäosa on ostettavissa sekä erikseen että osana Anno 1800 -pelin kausikorttia Ubisoft Store-, Epic Games Store- ja Steam-kauppapaikoista. Old Town -lisäosapaketti on erikseen ostettavissa oleva lisäosa, eikä näin ollen sisälly kausikortin valikoimaan.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille. Lisätietoja
www.annogame.com

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Anno 1800 -strategiapeli laajenee uuden maailman kasvukaudella”

Vastaa