Anno 1800 -strategiapeli on pelattavissa ilmaiseksi tällä ja ensi viikolla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa Anno 1800 -strategiapelin koettavaksi ilmaiseksi kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.

Ensin vuorossa ovat PC-pelaajat, joille Anno 1800 avaa ovensa ilmaiseksi 2.-11. marraskuuta. Pelikonsolipelaajat ovat vuorossa viikkoa myöhemmin, sillä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-pelaajille ilmaispeli on tarjolla 9.-13. marraskuuta.

Strategista rakentelua, taktista sodankäyntiä ja kutkuttavaa kehitystyötä tarjoava Anno 1800 yhdistää toisiinsa diplomatiaa, kaupunkisuunnittelua ja tutkimusmatkailua. Onko kyseessä menestyvä bisnesmoguli, suuruudenhullu diktaattori vai kenties monien asioiden välillä tasapainotteleva johtaja? Se on pelaajan päätettävissä.

Tietokoneilla suosituksi tullut Anno 1800 -strategiapeli tuo kaupunkisuunnittelun, valtion teollistumisen ja teknisen kehityksen osaksi isompaa kokonaisuutta. Näitä aiheita käsittelevä ja tietokoneilla hyvin menestynyt pelisarja tuotiin ensimmäistä kertaa viime keväänä myös pelikonsoleille. Samalla peli on muokattu hallittavuudeltaan ja ohjattavuudeltaan konsolipelaamiseen sopivaksi, mikä tarkoittaa muun muassa keskeisiä uudistuksia käyttöliittymän osalta. Näiden muutosten ansiosta Anno 1800 vetää konsoliversiona vertoja sen tietokoneversiolle.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen historiaan sijoittuva strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Kaupungin monet tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Jotta asuinyhteisö ja sen talous palveluineen voisi kukoistaa, on tärkeää sijoittaa myös kulttuuriin, viihteeseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Anno 1800 on nyt saatavana sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Store-, Epic Games- ja Steam-kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja: www.annogame.com

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Anno 1800 -strategiapeli on pelattavissa ilmaiseksi tällä ja ensi viikolla”

Vastaa