Annos yliluonnollista kauhua saapuu Switchille – Twin Mind: Ghost Hunters

25. lokakuuta 2023 – Zapresic, Kroatia – Ocean Media ja Domini Games ovat enemmän kuin valmiita ilmoittamaan yliluonnollisen Twin Mind: Ghost Hunters Collector’s Edition -seikkailun julkaisupäivän, joka on 31. lokakuuta! Peli saapuu Nintendo Switch -konsoleille.

Virittäydy kestämään kauhuja, kun Eleanor ja Jones valmistautuvat uuteen tapaukseensa. Nuori nainen löydettiin täysin verettömänä. Sinun tehtäväsi on auttaa ratkaisemaan hänen kuolemansa mysteeri. Sinun on ratkottava arvoituksia, selvitettävä salaisuuksia ja tutkittava tiesi läpi tapauksen mysteerin selvittämisen.

Twin Mind: Ghost Hunters tärkeimmät ominaisuudet

  • Paljon minipelejä ja arvoituksia, jotka odottavat ratkaisua
  • Mukaansatempaava tarina ja huippulaadukas taide
  • Tonneittain keräilyesineitä ja muuntautuvia esineitä löydettäväksi

Tietoja Domini Gamesista

Domini Games kehittää ja julkaisee piilokuvapelejä. Miljoonat pelaajat ympäri maailmaa nauttivat peleistämme. Tällä hetkellä Domini Games tekee kovasti töitä kehittääkseen uusia mielenkiintoisia ja jännittäviä kokemuksia faneillemme. Päätavoitteemme on luoda loistavia pelejä kaikille, jotka nauttivat ajanvietosta rennolla tavalla.

Tietoja Ocean Mediasta

Ocean Media on toiminut vuodesta 2006 Zapresicissa, Kroatiassa. Tämä kehittäjästä julkaisijaksi muuttunut yritys on rakentamassa tiensä alan huipulle. Kasuaalipelit ovat olleet heidän ensisijainen kohteensa viimeisten 17 vuoden ajan, ja Ocean aikoo hallita konsolialaa yli 200 tulevalla julkaisullaan vuoteen 2024 mennessä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Annos yliluonnollista kauhua saapuu Switchille – Twin Mind: Ghost Hunters”

Vastaa