Apex Kings NFT Racing -ajopeli yhdistää toisiinsa lohkoketjupelaamisen ja autoalan yhteistyössä web3-ekosysteemi WAX:n kanssa

Helsinkiläinen Apex Kings NFT Racing -ajopelin kehittäjä Supremacy Games julkisti yhteistyön WAX:n kanssa, jonka lohkoketjualusta mahdollistaa virtuaalisten keräilykohteiden luomisen, ostamisen ja myymisen eri peleissä.

Yhteistyö on ollut käynnissä jo kuukausien ajan ja nyt Supremacy Games julkistaa tiedon myös pelaajayhteisölle. WAX on paitsi pelikehittäjän pitkäaikainen sijoittaja ja tukija, myös keskeisessä roolissa Apex Kings NFT Racingin kehittämisessä ja menestyksessä. Yhteistyön myötä pelaajat voivat hyödyntää WAX-valuuttaa pelissä, tehdä kauppaa pelin sisäisillä tavaraomistuksilla ja luoda omia kauppapaikkoja pelin sisällä. Tämä mahdollistaa pelaajien välisen kaupankäynnin turvallisesti ja läpinäkyvästi lohkoketjutekniikkaa hyödyntämällä.

WAX on tehnyt perusteellista arviointityötä monien pelien parissa ja huomannut Apex King NFT Racingin poikkeuksellisen hyvän potentiaalin sekä pelin ainutlaatuisen arvon. Kymmenien pelien joukosta vain Apex Kings on läpäissyt WAX:n tiukat vaatimukset ja näin ansainnut WAX:n tuen ja luottamuksen. Sen ansiosta pelaajille voidaan tarjota korkealuokkainen pelikokemus.

”Olemme saaneet useita pyyntöjä yhteistyöjulkaisujen saralla, mutta vain yksi kaikista on vastannut tiukkoihin vaatimuksiimme. Olen iloinen voidessamme julkistaa yhteistyön Supremacy Gamesin kanssa”, kommentoi WAXin pelitoimen johtaja Michael Rubinelli. ”Supremacy Games on mahtava pelinkehittäjä, jonka näkemys pelaajien digitaalisen omistuksen mahdollisuuksista on linjassa omamme kanssa. Tämä peli on sekä graafisesti upea että mukava pelata. Olen varma, että myös pelaajat rakastavat sitä.”

”Olemme innoissamme voidessamme julkistaa kumppanuutemme WAX:n kanssa, joka on tukenut työtämme alusta asti. Heidän lohkoketjuteknologiansa ja asiantuntevuutensa ovat olleet äärimmäisen tärkeitä pelin kehittämisessä ja onnistumisessa”, kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna.

Tämä kumppanuus voi tuoda lohkoketjupelaamisen ja autoalan yhteen pelaajien iloksi. Apex Kings NFT Racing on uudenlainen web3-teknologiaa hyödyntävä ajopeli, jossa pelaajat voivat kerätä ja tehdä kauppaa ainutlaatuisilla virtuaalisilla keräilykohteilla. Nämä on mallinnettu oikeista automerkeistä ja automalleista. Tämä ominaisuus tuo peliin lisää strategista syvyyttä ja tarjoaa pelaajille useita lisämahdollisuuksia. Yksi näistä on NFT-autojen kerääminen, joka tuo lisäarvoa pelin pelaamiseen. Aivan kuten oikeassakin maailmassa, tietyt automallit ovat muita harvinaisempia ja arvokkaampia. Tällaisia autoja voivat esimerkiksi olla vaikeasti hankittavat autot tai poikkeuksellisen suorituskykyiset automallit.

Yksi pelin ainutlaatuisista ominaisuuksista on pelin vastine tosielämän harvinaisuuksille. Pelissä olevien digitaalisten autojen määrä vastaa todellisten automallien tuotantomääriä. Näin NFT-autojen kerääminen ja näillä tehty kaupankäynti tuo peliin kiehtovan lisän, joka omalla tavallaan auttaa pelaajia menestymään ajokisoissa ja auttaa näin ansaitsemaan erilaisia palkintoja.

Ensimmäiset Apex Kings NFT Racing -autot tulevat saataville kolmen auton yllätyspaketeissa maaliskuun 2023 lopulla. Pian tämän jälkeen peli avautuu pelattavaksi rajatulle yleisölle.

http://www.apexkings.io/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa