Assassin’s Creed Mirage julkaistaan kesäkuussa älypuhelimille ja tablettilaitteille

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo suosikkipelisarjan uusimman osan iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tablettilaitteille.

Kaikkien aikojen suosituimpiin pelisarjoihin lukeutuva Assassin’s Creed on nähnyt useita eri pelialustoja vuosien saatossa. Näihin lukeutuvat monet eri pelikonsolit sekä pc-tietokoneet. Nyt pelisarja tuodaan ensimmäistä myös älypuhelimille ja tablettilaitteille, kun pelistä julkaistaan kesäkuun alussa iOS-alustalle tehty versio. M1-sarjan suorittimilla varustetuille iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -älypuhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille tuotu toimintapelikokemus tuo hurjan salamurhaajan vauhdikkaan pelattavuuden myös kannettavaan muotoon.

Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan 800-luvun Bagdadiin ja asettaa pelaajan Basim-katuvarkaan saappaisiin. Tämä muinaisen Lähi-Idän kaupan ja politiikan ydin on täynnä kauppiaita, myyjiä, sotilaita ja poliittisen vaikutusvallan suurnimiä. Pian Basim värvätään osaksi assassiinijärjestöä, joka tempaisee hänet mukaan jännittävään ja väkivaltaiseen seikkailuun täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkaamista. Luvassa on yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua. Eikä tule unohtaa hauskoja sivutehtäviä ja kameliratsastusta sekä kaupungin tutkimista.

Assassin’s Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pllvitallennuksia. Näin peliä voi esimerkiksi pelata yhdellä alustalla ensin ja jatkaa sitten toisella juuri samasta kohdasta, mihin peli aiemmin jäi. Pelin iPhone- ja iPad-versiot tukevat sekä erillisiä peliohjaimia että kosketusnäytöltä pelaamista. Tämän ansiosta pelistä on helppo nauttia niin kotisohvalla kuin matkatessakin.

6. kesäkuuta julkaistavan iOS-version ensimmäiset 90 minuuttia ovat ilmaiseksi pelattavissa, joten pelaaja voi kokeilla peliä ilmaiseksi App Store -kauppapaikasta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan iOS-käyttöjärjestelmälle 6. kesäkuuta 2024. Tämän lisäksi peli on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja: Assassin’s Creed Mirage for PC, PlayStation, Xbox, & More | Ubisoft (EU / UK)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Assassin’s Creed Mirage julkaistaan kesäkuussa älypuhelimille ja tablettilaitteille”

Vastaa