Assassin’s Creed -päähahmo liittyy For Honor -taistelupelin kärhämiin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo ensimmäistä kertaa Assassin’s Creed -pelisarjasta tutun hahmon osaksi For Honor -pelin soturivalikoimaa.

Kahdeksannen pelivuoden ensimmäinen kausi uudistuu upeasti, kun salamurhaaja Ezio Auditore liittyy mukaan jo entuudestaan kattavaan hahmokaartiin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun For Honor vahvistuu toisesta pelisarjasta tutulla päähahmolla. Kyseessä on täysverinen soturipaketti, sillä tämä Peacekeeper-hahmon skini uudistaa sekä ulkoasun että sen animaation. Assassin’s Creed -pelisarjan kenties tunnetuin salamurhaaja uudistaa Peacekeeperin tuomalla mukaan ikonisen loikkahyökkäyksen, joka jää mukaan peliin myös hetkellisen Assassin’s Creed -pelitapahtuman jälkeen.

Tänään alkanut throwback-tapahtuma tuo mukanaan Assassin’s Creed -peleistä tutut temppeliritarit ja assassiinit heidän ikiaikaisesta kamppailustaan ja asettaa nämä tahot toisiaan vastaan For Hono -taistelupelin sotakentille. Luvassa on toisaalta tuttua ja toisaalta uudenlaista kärhämöintiä, kun panssareihin sonnustautuneet ritarit ottavat yhteen nopeuteen ja viekkauteen paneutuneiden salamurhaajien kanssa. Kumpi tahoista jää voitolle ja kumpi maistaa tappion katkeraa makua? Se jää pelaajien ratkaistavaksi.

Uuden sankariskinin ja pelitapahtuman lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan uusia haarniskavaihtoehtoja ritareille ja viikingeille sekä uudistetun katedraalikentän. Tämä osaltaan uudistaa taistelutaktiikoita omilla muutoksillaan. Tutkittavaa ja pohdittavaa riittää siis myös sotakentillä. Pelipäivitys ei jää näihin, sillä toukokuun puolivälissä on luvassa seuraava hero fest -juhlallisuus

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja pelistä: For Honor – Available now on PS4, Xbox One & PC | Ubisoft

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa