Assassin’s Creed Shadows -peli julkaistaan marraskuussa neljänä eri versiona

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkaisee marraskuussa Assassin’s Creed Shadows -pelin neljänä eri versiona.

Assassin’s Creed Shadows tulee myyntiin perusversiona 15. marraskuuta. Sen lisäksi peli tulee saataville ainutlaatuisina erikoisversioina. Ne ovat Gold-, Ultimate- ja Collectors-versiot, jotka sisältävät lisäsisältöä peruspelin ohella. Lisäksi pelin ennakkotilaajat palkitaan lisätehtävällä versiosta riippumatta.

Pelin kultaversio eli Gold Edition sisältää kausikortin peliin tulevalla lisäsisällöllä. Kausikortti kattaa lisätehtävän ja kaksi kokonaista pelilaajennusta sekä kolmen päivän varaslähdön pelin julkaisussa. Näin pelin pääsee aloittamaan jo 12. marraskuuta.

Ultimate Edition -erikoisversio sisältää kultaversion sisällön ohella Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön sekä viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen. Sekiryu-lisäsisältöön kuuluvat erikoisasut sekä ase, koriste ja ratsu.

Kaikkein järein on pelin keräilijänversio, johon sisältyy peruspelin, kausikortin ja Ultimate-painoksen lisäksi metallinen Steelbook-pelikotelo, pelimaailman kartta, Naoe- ja Yasuke-figuurit, oikean kokoinen Naoen katana tsuba eli miekansuoja, seinäkäärö, 84-sivuinen taidekirja ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Suosittu Assassin’s Creed -pelisarja jatkuu, kun pelistudio Ubisoft Québec vie pelaajat 1500-luvun Japaniin. Tämä tapahtumarikas vaihe Japanin historiassa on täynnä valtataisteluita yhdistymispyrkimysten varjossa. Pelaajille japanilaistarina näyttäytyy kahden keskushahmon silmin. Näitä ovat Igan provinssista kotoisin oleva ja salamurhaajan alkeita oppiva shinobi Naoe sekä historian legendoista tuttu samuraisoturi Yasuke. Kun näiden kahden protagonistin tiet risteävät keskenään ja samalla kohtaavat nimekkäitä hahmoja historian sivuilta, on luvassa ainutlaatuinen kokemus Japanin historiaa muuttavien tapahtumien myrskynsilmässä. Pelin iso ja avoin pelimaailma on täynnä upeita ja kiinnostavia paikkoja koluttavaksi. Lisäksi tapahtumaympäristöjen tunnelma vaihtuu sään ja vuodenaikojen mukaan tehden pelimaailmasta elävän ja elähdyttävän kokemuksen.

Päähahmojen esittelyvideon voi katsoa:

Pelin sisältöä ja pelattavuutta esittelevä video julkaistaan puolestaan kesäkuussa.

Assassin’s Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli julkaistaan Apple-suorittimia käyttäville Mac-tietokoneille Mac App Store -kauppapaikassa. Julkaisun ohella peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja pelistä: Assassin’s Creed RED for PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S & More! | Ubisoft (EU / UK)

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa