Atomic Heart -toimintapelissä taistellaan tuomiopäivän koneita vastaan

Agentti P-3 käy epätoivoista taistelua robotteja, mutantteja ja tuhoamishaluisia koneita vastaan. On selvää, ettei eilispäivän ihanteellista tulevaisuusnäkymää ole tulossa, vaan edessä on vääjäämätön selviytymistaistelu tekoälyn ohjaamia joukkoja ja erilaisia hirvityksiä vastaan. Laitos 3826 on täynnä vaaroja, joiden ainoana tehtävänä tuntuu olevan ihmiskunnan pysäyttäminen.

Atomic Heart esittää näkemyksen menneiden päivien utopiasta, jolloin suurvaltojen voittama maailmasota on kaukana takanapäin ja uusi, parempi tulevaisuus on ottanut sen paikan. Yhdessä tieteellisten läpimurtojen kanssa on ihmiskunta kukoistanut ja vienyt maailmaa kohti parempaa tulevaisuutta tekoälyn kanssa. Kehittyneet robotit ja muut koneet ovat toimineet keihäänkärkenä kuvitteellisen, paremman Neuvostoliiton nimissä. Näin asiat olivatkin Atomic Heartin retrofuturistisessa maailmankuvassa ennen kuin kaikki meni pieleen.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 joutuu epätoivoiseen taisteluun ihmiskunnan ja paremman huomisen puolesta. Selviytyäkseen hengissä hänen täytyy kyetä taistelemaan läpi helvetillisten robottiarmeijoiden ja nujertamaan vihamieliset koneet, mutantit ja muut epätodelliset vastustajat. Apunaan hänellä on vaikuttava arsenaali erilaisia aseita ja apuvälineitä. Lisäksi hahmokehityksen myötä avautuvat lisäominaisuudet auttavat pelaajaa selviytymään uusista haasteista. Peli yhdistääkin toisiinsa kevyttä roolipelikehitystä ja vimmaisaa toimintaa.

Upealla grafiikalla, vaikuttavalla äänimaailmalla ja kiehtovalla tarinalla rakennettu peli tarjoaa pelaajalle kolme eriasteista vaikeustasoa, joista voi valita omansa sopivan haastavuuden nimissä.

Atomic Heart on eilen julkaistu sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

https://www.focus-entmt.com/en/games/atomic-heart

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa