Avaa eeppinen kokemus! Boxes: Lost Fragments tulossa pian Steamiin!

Big Loop Studios yhteistyössä julkaisijan Snapbreak Gamesin kanssa on innoissaan ilmoittaessaan uusimman puzzle-seikkailupelinsä Boxes: Lost Fragments Steam-julkaisusta.

Legendaarisena varkaana uusin tehtäväsi vie sinut suureen ja ylelliseen kartanoon. Sen loisteliaissa tiloissa sinua odottaa kokoelma arvoituslaatikoita, joista jokainen on huolella valmistettu tuntematonta tarkoitusta varten. Alun perin nopealta sisään- ja ulosmenolta näyttänyt tehtävä muuttuu henkilökohtaiseksi tuskalliseksi taisteluksi vapauden ja vastausten puolesta.

”Boxes: Lost Fragments -pelissä pyrimme pitämään pelaajan sitoutuneena ja täysin uppoutuneena. Haluamme, että he kokevat monimutkaisten, mieltä ja luovuutta haastavien arvoitusten ratkaisemisen jännityksen, joka on kääritty kauniiseen, huolellisesti rakennettuun ilmapiiriin. Sijoitimme huomattavan paljon aikaa arvoitusten ja tarinan hiomiseen, kunnes pääsimme pisteeseen, jossa olimme innoissamme siitä, miten hienoiksi ne osoittautuivat, ja olemme varmoja, että pelaajamme huomaavat sen.” -Boyko Spasov, Big Loop Studiosin toimitusjohtaja.

Game Features

Mukaansatempaava pulmapakopeli:

-Osallistu haastavaan palapelinratkaisuun salaperäisessä kartanossa.

-Navigoi erilaisten monimutkaisten palapelilaatikoiden läpi.

Moderni tarina klassisessa ympäristössä:

-Koe nykyaikainen tarina klassisessa, tunnelmallisessa ympäristössä.

Testaa henkistä terävyyttäsi:

-Käynnistä tapahtumasarja, joka haastaa havainnointikykysi.

-Hyödynnä luovuuttasi monimutkaisten arvoitusten ratkaisemiseksi.

Vuorovaikutteinen kerronta:

-Jokainen palapelilaatikko paljastaa palasen kokonaisvaltaisesta tarinasta.

-Terävä älykkyytesi on avain kiehtovan tarinan paljastamiseen.

Toivomuslistaa Boxes: Lost Fragments Steamissa: https://store.steampowered.com/app/2019810/Boxes_Lost_Fragments/

Tietoja Big Loop Studiosista

Big Loop Studios on bulgarialainen pelikehitysyritys, joka keskittyy alustojen välisiin pulmapeleihin. Tähän mennessä studio on kehittänyt yli 15 erinomaista peliä, joilla on yli 30 miljoonaa pelaajaa. Heidän portfolioonsa kuuluu suosittuja pulmapelejä, kuten Doors: Paradox ja Tiny Robots Recharged. Big Loop Studios kasvattaa jatkuvasti kehittämiensä pelien kokoa ja laatua.

Tietoja Snapbreak Gamesista

Snapbreak Games on ruotsalainen julkaisija, joka on erikoistunut seikkailu- ja pulmapelien saralla mobiili- ja PC-peleihin. Kristoffer Nählstedtin perustama Snapbreak Games aloitti indiejulkaisijana alkuvuodesta 2017, jolloin sen ensimmäinen peli, Faraway: Puzzle Escape, julkaistiin. Pelin hyvä vastaanotto avasi yhteistyön useampien lahjakkaiden studioiden kanssa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon, ja nyt he ovat julkaisseet yli 15 peliä, joille on kertynyt yli 30 miljoonaa latausta App Storessa ja Play Storessa yhteensä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Avaa eeppinen kokemus! Boxes: Lost Fragments tulossa pian Steamiin!”

Vastaa