Avatar: Frontiers of Pandora -seikkailupeli saa ensimmäisen tarinapakettinsa heinäkuussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo menestyneeseen Avatar: Frontiers of Pandora -seikkailupeliin lisäsisältöä.

Avatar: Frontiers of Pandora -menestyspelin ensimmäinen tarinapaketti, The Sky Breaker, tulee saataville 16. heinäkuuta.

Sky Breakerissa pelaaja jatkaa Frontiers of Pandorasta alkanutta Na’vi-matkaa. Uusi seikkailu tapahtuu The Heart of the Plainsissa, joka on vielä löytämätön alue Upper Plainsilla. Täällä tutut biomit ovat kukoistaneet henkeäsalpaaviksi uusiksi muunnelmiksi, kun taas muut biomit, kuten Open Grasslands, Petrified Forest, Prism Fields, Feathered Grasslands, Stone Rapids ja Leaning Woods, ovat upouusia.

Avatar: Frontiers of Pandora

Näitä uusia alueita tutkimalla voi kohdata uuden vihollisen, AMP Defenderin, joka suojaa tärkeitä tiloja tuhoutumattomalla kilvellään ja päälle asennetulla gatling-aseellaan. Pelaaja kohtaa myös uusia RDA-luutnantteja, joiden AMP-puvut tarjoavat lisää tulivoimaa ja parempaa suojaa.

Uudessa päivityksessä on mukana myös 40 FPS:n laatutila Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille, Intel XeSS Super Sampling -ominaisuus PC-tietokoneille ja muita graafisia päivityksiä, joiden avulla peli näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan ennen.

Äärimmäisen menestyneisiin ja suosittuihin Avatar-elokuviin perustuva Avatar: Frontiers of Pandora -peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden jatkaa leffoista tuttua tarinaa Pandoran vehreällä ja värikkäällä planeetalla. Avoin pelimaailma on tehty tutkittavaksi ja koluttavaksi. Se on täynnä kauniita paikkoja, värikkäitä kasveja ja yllättäviä ympäristönmuotoja. Pelin tarinassa pelaaja ohjaa ihmisten kasvattamaa na’vi-hahmoa, joka päätyy na’vi-kansan vastarinnan puolelle. Avatar: Frontiers of Pandora on kokonaisvaltainen kokemus toimintaa, seikkailua, draamaa ja tutkimista toisiinsa yhdistellen. Olipa pelaaja nähnyt Avatar-elokuvat tai ei, na’vi-heimojen asuttama pelimaailma on täynnä nähtävää, koettavaa ja muistettavia hetkiä.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli on saatavana sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/avatar/frontiers-of-pandora

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa