Avatar-tieteiselokuviin perustuva peli saa kaksi tarinallista lisäosaa ja kausikortin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft jatkaa joulukuussa julkaistavaa Avatar: Frontiers of Pandora -peliä kahdella kattavalla tarinakokonaisuudella.

Huippuohjaaja James Cameronin suositut Avatar-elokuvat laajentuvat avoimen maailman toimintapeliksi joulukuussa. Sen myötä pelaaja pääsee itse osaksi kauniin Pandora-planeetan tapahtumia ja taistelemaan ahneen suuriyrityksen toimia vastaan paremman tulevaisuuden puolesta.

Avatar: Frontiers of Pandora ei kuitenkaan pääty pelin päätarinan loppumisen myötä, vaan saa kausikortin ja siihen sisältyvät tarinalliset pelilaajennukset vuoden 2024 aikana. Kausikorttiin sisältyy myös lisäsisältöä vielä tämän vuoden puolella, sillä se avaa joulukuussa julkaistavasta pelistä Familiar Echoes -lisätehtävän heti julkaisun yhteydessä. Lisäksi kausikortti sisältää kosmeettista sisältöä, kuten upean banshee-asukokonaisuuden.

Kausikorttiin sisältyvien laajennusten tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin kesällä 2024 julkaistava The Sky Breaker -lisäosa ja syksyllä 2024 saataville tuleva Secrets of the Spires -pelilaajennus.

Ensimmäisenä vuorossa oleva The Sky Breaker esittelee pelaajalle Zeswa-klaanin ja sen myötä uudet pelialueet. Mikä alkaa tarinallisesti klaanien yhteisenä juhlatapahtumana, keskeytyy pian taivaalle ilmestyvän uhkaavan varjon muodossa. Kyse ei ole taivaalla olevista pilvistä, vaan jostain paljon pahemmasta ja vaarallisemmasta. Tästä alkaakin uudenlainen seikkailu, joka vie pelaajan uusiin tapahtumiin nyt jo tutulla planeetalla.

Myös Secrets of the Spires -lisäosa esittelee täysin uuden pelialueen. Läntisille rajaseuduille sijoittuva tarina esittelee RDA-yhtiön kaivostoiminnan. Sen myötä seuraa myös ikävyyksiä alueen kansoille ja eläimille. Luvassa on muun muassa kiehtovia ilmataisteluita ja alueen puolustamista. On aika toimia ennen kuin on liian myöhäistä.

Kausikortin ennakkotilaajille on lisäksi luvassa digitaalinen Child of Two Worlds -varustepaketti. Lisäksi PlayStation 5 -pelaajat saavat hahmolleen ainutlaatuisena bonuksena Aranahe Warrior -sisältöpaketin.

Ubisoft
Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa