Avoimen maailman Dragon’s Dogma II lupaa ryhmävetoisia seikkailuja hirviöiden asuttamassa maailmassa

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Dragon’s Dogma II -toimintapeli tarjoaa pelaajalle perinteisen yksinpelikokemuksen eeppisessä sankaritarinassa.

Capcomin viimeöisessä verkkolähetyksessä juhlistettiin paitsi peliyhtiön 40-vuotista taivalta, esiteltiin myös valikoima tulevia pelejä. Yksi esityksen valovoimaisimmista tapauksista on Dragon’s Dogma II -toimintaroolipeli, joka vie pelaajan matkalle valtavaan fantasiamaailmaan. RE-pelimoottorilla luotu avoin fantasiamiljöö on peräti neljä kertaa edeltävän osan kokoinen ja sisältää valtavan määrän erilaisia hirviöitä ja vastuksia pelaajan kohdattavaksi.

Keskiaikaishenkinen fantasiamaailma

Keskiaikaishenkinen fantasiamaailma ei kuitenkaan sisällä vain hirviöitä ja pahantahtoisia otuksia, vaan myös kylä, linnoja ja muita sivistyksen kehtoja. Nämä toimivatkin tärkeinä kohtaamispaikkoina muiden henkilöhahmojen tapaamiselle sekä juonitteluiden näyttämöinä. Sen sijaan avoin ja asuttamaton maailma sisältää sekä laumoina asuvia olentoja että yksittäisiä vihamielisiä hirvityksiä.

Siinä missä pienimmät ovat ihmistä pienempiä vähäisempiä uhkia, isommat hirviöt ovat jättikokoisia ja äärimmäisen vahvoja olentoja, joilla riittää voimaa vaikkapa rakennusten tuhoamiseen. Eivätkä kaikki hirviöt suinkaan taistele maan pinnalla ja käden ulottuvilla. Vastuksissa nähdään sekä täysin uudenlaisia olentoja, hirviöitä ja petoja sekä edellisestä pelistä tuttuja, paluun tekeviä otuksia ja hahmoja.

Pelaaja on sankari

Pelaajan ohjastama keskushahmo on seikkailun sankari, mutta yksin ei hirviöitä ja vihollisia tarvitse kohdata. Pelaajahahmolla on apunaan kolme kätyriä, joista yksi on eräänlainen aseenkantajan roolia toimittava pääapulainen ja kaksi muuta toimivat näiden sivussa käskytettävänä jäsenenä. Pelaajahahmon ohella pääapulaista voi räätälöidä oman maun ja tarjolla olevien vaihtoehtojen mukaan.

Pelaaja voikin vapaasti valita onko lähestymistapa ritarimaisen perinteinen miekan ja kilven varaan rakentuva lähitaistelusoturi, taikuuteen syventyvä loitsija vai kenties jouseen tarttuva ja taustalta toimiva pitkän kantaman taistelija. Koska tapoja on monia, myös taistelut tuntuvat vaihtelevilta ja erilaisilta.

Toiminnallinen roolipeli saa lisäulottuvuutta tarkasti mallinnetusta fysiikasta, jonka ansiosta pelaaja voi hyödyntää pelimaailman ominaisuuksia vihollisia kohdatessaan. Fysiikanmallinnus voi toki johtaa myös tilanteisiin, joissa vihollinen tekee jotain arvaamatonta, kuten hajottaa vaikka rotkon ylittävän sillan. Tämänkaltaiset tapahtumaketjut tekevät pelin kohtaamisista erilaisia ja yllätyksellisiä.

Apuna olevat liittolaiset puolestaan auttavat pelaajaa kohtaamaan vihulaiset eri tavoin ja ryhmävetoisen toiminnan ansiosta yhteenotoista välittyy yhdessä tekemisen tunne ja kokonaisvaltainen joukon kohtaama kokemus.

Upea fantasiaseikkailu on viimeistelty kiehtovalla tarinankerronnalla ja kutkuttavilla käänteillä täynnä mielenkiintoisia pelihahmoja.

Lisätietoja https://www.dragonsdogma.com/2/en-uk/


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Kuinka valita sopiva laajakaista kotiin

Nykyään internet on osa jokapäiväistä elämäämme. Älypuhelimia käytetään päivittäin, ja monilla ihmisillä on myös muita laitteita, kuten tietokoneita ja tabletteja, joita käytetään netin käyttöön. Laajakaista on siis tärkeä osa kodin arkea. Netti kotiin löydät suoraan operaattoreilta esim. Elisalta, Telialta tai DNA:lta.

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille. Osta vaikka älykello naiselle lahjaksi.

Apple iPhone 12 ja sen mallit: Tehokkuutta ja innovaatiota älypuhelimiin

Apple iPhone 12 on yksi markkinoiden suosituimmista älypuhelimista. Sen julkaisun myötä Apple jatkaa perinteensä mukaista tyylikästä muotoilua ja tehokkaita ominaisuuksia. iPhone 12-sarja tarjoaa useita eri malleja, jotka sopivat eri käyttäjien tarpeisiin.

Apple iPhone 13 – Innovaatio, tyylikkyys ja teho yhdessä paketissa

Apple iPhone 13 Pro -älypuhelimessa on häkellyttävä 6,1” OLED-kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella sekä tehokas 5G-yhteyksiä tukeva A15 Bionic -prosessori. Lisäksi laitteella on markkinoiden johtava IP68-vedenkestävyysluokitus.

Huawei P30 ja Huawei P30 Pro: Tehokkuutta ja Innovatiivisuutta Puhelimien Uudessa Huippuluokassa

Huawei on vakiinnuttanut asemansa älypuhelinmarkkinoilla tarjoamalla käyttäjilleen innovatiivisia ja suorituskykyisiä laitteita. Yksi tällaisista huippuluokan puhelinmalleista on Huawei P30 ja sen isoveli Huawei P30 Pro. Näiden puhelimien avulla Huawei tarjoaa käyttäjilleen huippuluokan kokemuksen monipuolisilla ominaisuuksillaan ja upealla suorituskyvyllään.

OnePlus 8: Huippuluokan Suorituskyky, Upea Näyttö ja Monipuoliset Ominaisuudet

OnePlus 8-sarja koostuu kolmesta puhelinmallista: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 Lite. Jokainen näistä malleista tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen ja ominaisuudet, joten valinnanvaraa löytyy eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa