Avoimen pelimaailman Star Wars Outlaws -toimintapeli esittelee graafista loistoaan

Huippuluokan graafiset ominaisuudet, kuten NVIDIA DLSS 3 -tekniikka ja säteenseuranta, herättävät tänä vuonna julkaistavan Star Wars Outlaws -toimintapelin eloon uskomattomilla yksityiskohdilla sekä valon ja varjon leikillä. Uusien NVIDIA-näytönohjainten hyödyntämä tekniikka tekee pelin grafiikasta entistä tarkempaa, näyttävämpää ja korkeatasoisempaa, mikä tuo hahmojen liikkeisiin ja olemukseen sekä koko pelimaailmaan entistä enemmän elävyyttä ja todentuntuisuutta.

Samalla näytönohjainten säteenseurantatekniikka elävöittää valon kulkua pelissä, mikä mahdollistaa entistä terävämmät, tarkemmat ja aidommat varjot. Lopputuloksena on häikäisevän realistinen ja upea graafinen loisto, joka on askeleen lähempänä sitä, miten havainnoimme valoa ja varjoja oikeassa maailmassa.

Star Wars Outlaws on kaikkien aikojen ensimmäinen avoimen maailman Star Wars -pelikokemus, joka vie pelaajansa miljoonien pelaajien ja leffafanien rakastamaan Tähtien sota -universumiin. Peli sijoittuu Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun väliseen aikaan eli alkuperäisen elokuvatrilogian toisen ja kolmannen osan väliin. Tämä tekee pelin aikakaudesta vahvasti samaistuttavan ja rakastettavan. Se tarjoaa pelaajalle upeita elämyksiä täynnä kiehtovia hahmoja ja upeita toimintakohtauksia sekä graafista loistokkuutta ja mieleenpainuvan äänimaailman.

Star Wars Outlaws -toimintapeli julkaistaan vuoden 2024 aikana PC-tietokoneille sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin julkaisupäivä varmistetaan myöhemmin.

Lisätietoja pelistä: Star Wars Outlaws™ for Xbox, PlayStation, PC, and More | Ubisoft (GB)

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa