Backbone ja PlayStation käynnistävät uuden yhteistyön Androidille

Backbonen lanseerattua Backbone One – PlayStation Editionin iOSille vuonna 2022, Backbone on tuonut markkinoille uusimman tuotteensa – Backbone One – PlayStation Editionin Androidille. Se on saatavilla Suomessa 119,99 euron hintaan osoitteista Proshop.fi, Coolshop.fi, Clasohlson.com ja Multitronic.fi.

Tämä uusi laite on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä PlayStationin kanssa, ja se sisältää monia PS5-konsolin langattoman DualSense-ohjaimen muotoilun piirteitä, kuten klassiset painikkeiden muotoilut ja kuvakkeet. PS Remote Play -sovellus tunnistaa tämän tuotteen yksiselitteisesti DualSense-ohjaimeksi, minkä ansiosta pelaajat voivat pelata suosikki PS4- ja PS5-pelejään Android-laitteellaan mistä tahansa.

Tutustu tähän videoon: Backbone One – Playstation Edition Video

Kun pelaajalla on laajakaistainternet ja PS5- tai PS4-konsoli, hän voi liittää Android-laitteensa Backbone Oneen ja aloittaa PS4- tai PS5-pelien pelaamisen PlayStation Remote Play -sovelluksen kautta. Pelaajat voivat lukita pelinsä vaakatilaan ja päästä helposti PlayStation-sovellukseen kaksoisnapauttamalla Backbone One -ohjaimensa Options-painiketta.

Backbone Appon nyt saatavilla myös Androidille. Backbone One – PlayStation Edition Android-käyttäjille tarkoitettu sovellus on täysin räätälöity PlayStationia varten, mukaan lukien valikkokuvakkeiden ikoniset painikkeiden symbolit. Sovelluksessa on oma sisältörivi, jota päivitetään säännöllisesti kaikilla PlayStationin uusilla pelijulkaisuilla, uutisilla ja päivityksillä. Backbone-sovellus kokoaa myös tyylikkäästi yhteen kaiken pelisisällön ja palvelut, jotka tukevat ohjaimia, mukaan lukien mobiilinatiivit pelit, kuten Call of Duty: Mobile ja Diablo Immortal, sekä palvelut, kuten SteamLink ja Nvidia GeForce Now.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Backbone ja PlayStation käynnistävät uuden yhteistyön Androidille”

Vastaa