Banishers: Ghosts of New Eden -toimintaroolipelissä pariskunta taistelee yliluonnollista kauhua vastaan

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Banishers: Ghosts of New Eden on koskettava toimintaroolipeli pariskunnasta, joka taistelee yliluonnollista kauhua vastaan.

Rakastavaiset Antea Duarte ja Red mac Raith taistelevat käsi kädessä haamunmetsästäjinä, jotka vannoivat suojelevansa eläviä haamujen uhalta. Anteasta on tullut yksi vihaamistaan hengistä ja hänen on löydettävä keino vapauttaa itsensä ahdingosta. Pelaaja astuu New Edenin yhteisöjen elämään Pohjois-Amerikan kummittelevassa erämaassa vapauttaakseen yliluonnollisten olentojen ja muinaisten salaisuuksien vaivaaman maailman.

Yhdistämällä Antean henkiset voimat ja Redin voimakkaan arsenaalin, pelaaja voi voittaa ja karkottaa eläviä piinaavat sielut. Pelaaja joutuu tekemään raskaita päätöksiä New Edenin asukkaiden kohtalosta, olivatpa ne sitten eläviä ihmisiä tai vaeltavia sieluja.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan myöhemmin tänä vuonna sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.focus-entmt.com/en/games/banishers-ghosts-of-new-eden

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa