Beckhamin Guild Esports teki lähes 12 miljoonan dollarin tappion

Yleinen hyvinvointi: Organisaatio, jolla on David Beckham suurlähettiläänä ja vähemmistöomistajana, antoi lyhyen päivityksen yleisestä kehityskulustaan.

  • Se väittää käyneensä kauppaa ”johdon odotusten mukaisesti” pörsseissä, kuten LSE ja OTCQB
  • Guild Esportsilla on ”useita mahdollisesti merkittäviä sponsoreita”, jotka ovat ”neuvottelujen edistyneessä vaiheessa”, mitä se on julistanut kuukausia.
  • Useita johtajuusmuutoksia on tehty ”tukemaan yhtiön kasvun seuraavaa vaihetta” ja vahvistamaan sen asiantuntemusta ”teknologiasta ja pääomamarkkinoinnista”.
YouTube: Guild Esports Guild maksaa 20 miljoonaa dollaria viiden vuoden aikana Beckhamin osallisuudesta

Muutokset: Vaikka organisaatio väittää asioiden menevän suunnitellusti, se on tehnyt useita muutoksia hallitukseensa.

  • Andrew Drake, Chris Sullivan ja Simon Walters luopuvat kaikki 31.3.2020 pidettävässä yhtiökokouksessaan Guild Esportsin toimivaan johtoon kuulumattomina johtajina.
  • Hallitus lisää Brian Stockbridgen ja Mike Edwardsin, joilla on kokemusta yritysrahoituksesta (mukaan lukien investoinnit, listautumisat ja pääoman hankinnat) ja yritysten perustamisesta ja sijoittamisesta toimivaan johtoon kuulumattomiksi johtajiksi.
  • Killan talousjohtaja James Savage on eronnut tehtävästään ”henkilökohtaisista syistä”, ja väliaikaisen talousjohtajan on määrä aloittaa välittömästi. Talousjohtajan viran pysyvää haltijaa tiedustellaan jo.

Viimeinen tilikausi: Guild Esportsjulkisti kaikkien aikojen ensimmäisen koko vuoden taloudellisen tuloksensa tammikuussa 2022.

  • Organisaation vuositulot olivat 2,6 miljoonaa dollaria (1,9 miljoonaa puntaa).
  • Tappio ennen veroja oli 11.8M dollaria (8 .8M puntaa), kun se edellisenä vuonna oli 3,6 miljoonaa dollaria (2,7 miljoonaa puntaa).
  • Organisaatiossa todetaan, että ”perustavat” investoinnit operatiiviseen infrastruktuuriin, esports-joukkueisiin, Guild Academyyn ja markkinointiin heijastuvat tappioon.

Tämä sinänsä ei ole mitään uutta, ja monet vanhemmat esports-organisaatiot kertovat saman tarinan vuodesta toiseen. Urheilu on vielä nuori ja pysyäksesi huipulla, sinun on investoitava. Hyvä toinen esimerkki on tanskalainen organisaatio Astralis. He ovat tehneet paljon ja etenevät monissa peleissä. He jopa avasivat oman rakennuksensa ja sulkevat tehdäkseen voittoa – ei vuonna 2021, mutta vuodelle 2022 he pyrkivät saamaan enemmän tuloja ja jopa pieniä voittoja

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa