”Candle Knight” paljastaa uuden trailerin, julkaisupäivän ja arvostetun festivaalivoiton!

Meksikolainen 2.5D-toimintaseikkailupeli Candle Knight sai juuri uuden trailerin, pelattavan demon ja virallisen julkaisupäivän

Mexico City, Meksiko – syyskuu 2022 – Meksikolainen 2.5D-toimintaseikkailu Candle Knight julkaistaan virallisesti 20. tammikuuta 2023 – ja sen kunniaksi ilmestyivät myös upouusi traileri sekä pelattava demo Steamiin.

Taistele liekilläsi raunioituneen linnan varjoissa vaanivia uhkaavia olentoja vastaan, käytä dynaamista vaikeusjärjestelmää hyödyksesi, kulje haastavien tasohyppelyosuuksien läpi ja ratkaise kryptisiä arvoituksia surrealististen maalausten sisällä tässä 2,5D-toimintaseikkailupelissä.

Kaiken tämän lisäksi Candle Knight voitti hiljattain myös karsintapaikan arvostetussa Nordic Game Discovery Contestissa (NGDC), joka järjestetään jo kuudetta kauttaan. Voitto julkistettiin hiljattain BIG-festivaaleilla Brasiliassa, ja NGDC:n kuluvan kauden Grand Finals järjestetään marraskuussa.

”Kun kuulin, että Candle Knight voitti kilpailun, olin aivan otettu. En voinut lakata ajattelemasta kaikkea sitä vaivaa, jonka tiimimme oli nähnyt projektin eteen, ja sitä tietä, jonka se oli kulkenut. Tämä hetki merkitsee valtavaa virstanpylvästä pelillemme ja tukee kaikkea rakkautta ja kovaa työtä, jonka toivomme kaikkien pelaajien tuntevan”, sanoo André Torres, Dracma Studiosin erikoistehosteiden johtaja.

Candle Knightin julkaisua odotellessa voit jo nyt toivelistata sen Steamissa tai kokeilla uutta mahtavaa demoa. Löydät Candle Knightin Steamista täältä.

Lisätietoja Dracma Studiosista

Dracma Studios on meksikolainen indie-kehitysstudio, joka perustettiin vuonna 2019 Yucatánissa, Méxicossa, ja sen tiimi koostuu lahjakkaista kehittäjistä eri puolilta maata, ja sen tavoitteena on luoda uskomattomia pelejä ja unohtumattomia kokemuksia, jotka herättävät vastakaikua pelaajissamme ja tuovat pelialan lähemmäs maatamme luoden mahdollisuuksia seuraavalle sukupolvelle meksikolaisia ja latinalaisamerikkalaisia pelinkehittäjiä.

Lisätietoja Nordic Game Discovery Contestista:

Neljätoista vuotta kestäneen menestyksekkään pelialan toiminnan, kuten vuosittaisen Nordic Game -konferenssin, alueellisten rahoitusohjelmien, ulkomailla järjestettyjen verkostoitumistapahtumien ja muiden kehittäjille suunnattujen tukialoitteiden pohjalta Nordic Game käynnisti vuonna 2016 Nordic Game Discovery Contestin (NGDC) – jännittävän ja kilpailullisen haasteen, jossa valitut peliprojektit esitellään suorassa lähetyksessä pitchauskilpailuissa yhteistyökumppaneiden tilaisuuksissa eri puolilla Eurooppaa ja maapalloa. Lue lisää kaikista NGDC:n kauden VI karsintakilpailuista – ja valmistaudu kauteen VI täällä.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa