Chef Life -ravintolasimulaation kattilat laitetaan tulille tänään

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja NACONIn julkaisemassa Chef Life – A Restaurant Simulator -pelissä jahdataan arvostettuja Michelin-tähtiä.

Ruoanlaitto on parhaimmillaan mukavaa, mutta aikaa vievää puuhaa. Mikä pahinta, hyvät raaka-aineet ovat hintavia, eikä aivan jokaisen keittiöstä löydy tarvittavia tiloja ja laitteita ravintolatasoisten annosten valmistamiseen. Apuun tulee hauska ja monipuolinen Chef Life – A Restaurant Simulator -peli, jonka virtuaalisissa keittiöissä ja ravintoloissa voi pelaaja kokea olevansa maailmanluokan Michelin-kokki ja huipputason ravintoloitsija.

Ravintolaa hallitsevana omistajana pelaaja on vastuussa raaka-aineiden ja tukkureiden valitsemisesta, työntekijöiden hallinnoimisesta ja keittiön suunnittelusta. Myös ruokalistat ja ruoanlaitto ovat pelaajan käsissä, joten tekemistä riittää monella rintamalla. Tosielämän tapaan pelaajan ravintolaa arvioivat ulkopuoliset ja nimettömät tahot.

Pelaajalle asetetaan myös haasteita ottamaan mittaa italialaisen ja ranskalaisen kulinarismin saloista. Yhdistelemällä herkullisia raaka-aineita kausittaisiin tuotteisiin pelaaja voi luoda toinen toistaan parempia ja suussa sulavia annoksia asiakkaiden makunystyröitä miellyttämään.

Pelaajaa ei ole rajoitettu tekemään ravintolastaan tietyn mallin tyylistä, vaan omaa ruokapaikkaa voi somistaa ja koristella monin eri tavoin. Pöytien, aterimien ja muiden yksityiskohtien valinta vaikuttaa ravintolasta syntyvään kokonaiskuvaan ja paikasta huokuvaan persoonalliseen tunnelmaan.

Mikäli pelaajan ravintola tarjoaa hyvää ruokaa viihtyisässä ympäristössä ja täyttää muut tarvittavat vaatimukset, pelaajan ravintola palkitaan halutulla Michelin-suosituksella. Mikäli pelaajan ravitsemusliike saavuttaa tämän tason, hän saa käyttöönsä virallisen Michelin-asun sekä seinää koristavan plakaatin.

Chef Life – A Restaurant Simulator on nyt saatavilla sekä Nintendo Switch-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

https://www.cheflifegame.com/

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa