CS2:sen testit jatkuvat

Mahtavan Counter-Strike 2:sen julkaisun lähestyessä, innokkaimmat pelaajat ovat alkaneet epäillä, että Valven Source 2 -päivitys todennäköisesti sisältää enemmän kuin kerrotaan. Pelaajat ovat huomanneet tekstin pätkän CS 2:sen testipaikan alareunassa ja se on synnyttänyt ajatuksen, että isompia yllätyksiä on tulossa.

Counter-Strike -pelaajat pitävät Valven CS 2-verkkosivustoa todisteena siitä, että horisontissa siintää jonkinlainen monumentaalinen muutos ja monet ovat vakuuttuneita, että Valvella on vielä jokin ässä hihassa.

Toiveena katseluohjelma

Vaikka mitään ei ole kiveen hakattu, CS -yhteisö alkoi tietysti haaveilla kaikesta alkaen demokatseluohjelman uudistamisesta, päivitetystä rankingjärjestelmästä ja metamuuttuvista CS2-kartan uudistuksista.

Demon katseluohjelman päivitys on aiheena iso. Tällä hetkellä pelaajat voivat avata edellisen pelinsä osiin kierros kerrallaan, mutta tästä on myös haittoja. Peliyhteisö uskoo, että ”64tic-demot” olisi paras päivitys. Otteluita voi katsoa uudelleen vain 32tickissä ja useimmiten uusinnat kärsivät viiveistä sekä puuttuvista kehyksistä.

Lisäksi käyttökelpoisen ohjausjärjestelmän lisääminen CS2-demokatseluohjelmaan olisi pelaajien mielestä välttämättömyys. Nyt pelaajien on yksinkertaisesti käytettävä ”demoui”-komentoa, joka antaa mahdollisuuden ohittaa, kelata taaksepäin, keskeyttää ja niin edelleen ilman sen suurempia hienouksia.

Valven ideatiimin onneksi ehdotukset eivät päättyneet tähän. Valvea kehotetaan ottamaan käyttöön uudistettu matchmaking-järjestelmä, joka ottaisi suoraan elementtejä käyttöön Valorantilta tai FACEIT-verkkoturnausjärjestelmältä. 

Uusimmat päivitykset

CS2:n julkaisupäivää ei tiedetä, aikaikkunaksi on ilmoitettu vain kesä 2023. Siihen asti on vain toivottava pääsyä betatestiin. Wingman, Overpass ja Vertigo palaavat, kun Valve testaa lisäsisältöä Counter-Strike 2:lle. Uusimpaan korjaustiedostoon on lisätty jatko-osan ensimmäinen uudistettu kartta Overpass sekä 2v2-pelitila Wingmania varten.

Uusi päivitys poistaa Nuken ja Officen CS 2:n listoilta, lisäten sinne Overpassin ja Vertigon. Valve kutsuu Overpassia ensimmäiseksi remontoiduksi kartakseen ja on helppo ymmärtää miksi. Se näyttää suurimmalta tähän mennessä tehdyltä päivitykseltä kirkkaammilla visualisoinneilla ja uudelleenmuokatuilla ympäristöillä.

Overpass on tällä hetkellä pelattavissa Wingman-, Casual-, Competitive- ja Deathmatch-pelitiloissa, kun taas Vertigoa voi pelata vain Deathmatch- ja Casual-peleissä.

Tiivistä päivittämistä

Tosiaan, korjaus sisältää myös paluun tekevän Wingman 2v2-pelitilan, jossa pelaajat joutuvat tavallista pienempiin karttoihin jahtaamaan vihollisjoukkuetta vain yhden joukkuetoverin kanssa. Tämä pelitila kiristää tiiviiksi taktiikkapeliksi tunnetun Counter-Striken entistä tiukemmaksi, korkeiden panosten peliksi, jossa yksikin virhe voi johtaa tappioon. 

Näiden lisäysten lisäksi päivityksen muu sisältö koostuu enimmäkseen virheenkorjauksista ja pienistä muutoksista. Vaikuttaa siltä, ​​että kehittäjillä on kaikki viat listattuna taulukossaan ja siellä odotellaan törmäystä sellaisten ongelmien kanssa, jotka vaikuttavat pelaajien kokemuksiin. Päivitysaikataulu ei ole ollut näin tiivis vuosiin, joten todennäköisesti muutama niistä jää pelaajilta huomaamatta.

Entä milloin pelataan ensimmäinen CS2-turnaus? Viimeistään maaliskuussa 2024 PGL Copenhagen Major pelataan ehdottomasti uuden CS:n parissa. Mutta onko heti kesän jälkeen sellaista tapahtumaa, jossa CS2 voisi pelata? Joitain ehdotuksia siihen saattaa olla, esimerkiksi The Hussar Cup tai The Roobet Cup.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa