Curve games julkaisee uuden Dungeons of Hinterberg -trailerin

Curve Games ja Microbird ovat julkaisseet innostuneina uuden trailerin pelille Dungeons of Hinterberg. Kyseessä on visuaalisesti häikäisevä Action-RPG ja sosiaalinen simulaatiopeli, joka sijoittuu Itävallan Alpeille. Uusi traileri tarjoaa esimakua pelin Brünnelsumpf-nimisestä soista overworldista, joka on yksi neljästä visuaalisesti erilaisesta maailmasta pelissä. Jokaisessa maailmassa on useita piilotettuja luolastoja.

Dungeons of Hinterberg yhdistää hack ‘n’ slash -toimintaa, pulmanratkontaa ja sosiaalisia elementtejä. Pelaajat voivat taistella Alppimyytteihin perustuvia hirviöitä vastaan, tutkia luolastoja ja solmia ystävyyssuhteita. Tämä uusi traileri seuraa aiemmin julkaistua Kolmstein-nimistä jäätikkömaailmaa. Lisätietoja pelistä löydät viralliselta Steam-tuotesivulta ja seuraamalla meitä Twitterissä ja Discordissa.

Microbirdista

Microbird on itävaltalainen indie-pelistudio, jonka perustivat Regina Reisinger ja Philipp Seifried vuonna 2020. Pienestä, mutta taitavasta tiimistään tunnettu Microbird on omistautunut luomaan visuaalisesti erottuvia yksinpelikokemuksia, jotka vievät pelaajat fantastisille ja ainutlaatuisille matkoille.

Curve gamesista

Curve Games (osa Catalis Groupia) on palkittu itsenäinen julkaisija, joka työskentelee kehittäjien kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen parasta interaktiivista viihdettä. Monipuolisen pelikataloginsa ansiosta, johon kuuluu tunnettuja indie-hittejä kuten For the King, Bomber Crew, The Ascent, Lawn Mowing Simulator ja monimiljoonaa myynyttä Human Fall Flat, Curve Games tunnetaan yhtenä maailman johtavista itsenäisten pelien julkaisijoista.

Pelin ominaisuudet

  1. Visuaalisesti häikäisevä: Peli on sijoitettu Itävallan Alpeille, tarjoten ainutlaatuisia ja visuaalisesti kiehtovia ympäristöjä.
  2. Monipuolinen pelattavuus: Yhdistää hack ‘n’ slash -toiminnan, pulmanratkonta ja sosiaaliset elementit.
  3. Erikoiset maailmat: Neljä erilaista maailmaa, joissa jokaisessa on omat piilotetut luolastonsa.
  4. Mytologiset hirviöt: Taistele Alppimyytteihin perustuvia hirviöitä vastaan.
  5. Tutkimus ja seikkailu: Tutki luolastoja ja koe seikkailuja.
  6. Ystävyyssuhteet: Solmi ystävyyssuhteita pelin hahmojen kanssa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa