Demoninen Akuma hyppäsi mukaan Street Fighter 6 -taistelupelin hahmokaartiin

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 sai mukaansa Akuma-demonitaistelijan ja saa samalla uutta pelattavaa sekä uudenlaisia asukokonaisuuksia.

Yksi Street Fighter -pelisarjan hurjimmista taistelijoista on legendaarinen Akuma, joka tunnetaan demonisesta olemuksestaan ja hurjista tuliperäisistä voimistaan. Akuma tuo helvetillisen olemuksensa mukanaan jokaiseen pelin kolmesta eri pelimuodosta. Lisäksi pelaajat pääsevät tuunaamaan omaa avatar-hahmoaan Akuman demonisilla liikkeillä Battle Hub -keskuksessa.

Samainen taistelukeskus on saanut tämän myötä uuden taisteluhaasteen, kun jättikokoinen Akuma tulee vastaan Giant Attack -pelitapahtumassa. Kun pelaajilla on tarpeeksi pisteitä kasassa, he voivat valjastaa käyttöön megavoimaisen Hadokenin avukseen. Vihollisensa nujertaneet pelaajat palkitaan ainutlaatuisella palkinnolla. Jätti-Akuman lisäksi todella taitavilla pelaajilla on mahdollisuus testata voimiaan Akuman SiRN-versiota vastaan. Myös tämän erikoisversion voittamisesta on luvassa palkinto.

Uuden päivityksen myötä kaikille neljälle ensimmäisen pelivuoden hahmoille tulee saataville kolmas asukokonaisuus. Näitä ovat persoonalliset soturit, kuten Rashid, A.K.I., Ed ja Akuma.

Päivitys tuo myös muutoksia kaikille hahmoille uudenlaisen toiminnon myötä. Tämä uudenlainen Recovery Drive Reversal -liike on suoritettavissa hahmon noustessa maasta ylös kaadon jälkeen.

Isompien uudistusten ohella pelissä on mahdollisuus suorittaa liikeyhdistelmiä eli komboja uudessa harjoitustilassa. Uutta ovat myös aiempaa monipuolisemmat mahdollisuudet musiikin valintaan taisteluiden taustalle ja uudenlaiset haasteruudut taisteluun valmistautuessa. Lisäksi pelin sisäisestä kauppapaikasta löytyy uutta ostettavaa omille pelihahmoilleen.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja: STREET FIGHTER 6 | CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Demoninen Akuma hyppäsi mukaan Street Fighter 6 -taistelupelin hahmokaartiin”

Vastaa