Demonisoturi Akuma tulee pian Street Fighter 6 -taistelupeliin

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 täydentyy toukokuussa legendaarisella Akuma-soturilla, jonka helvetillinen olemus saa heikommat taistelijat tärisemään pelosta.

Akuma on yksi pelisarjan ikonisimmista hahmoista ja taatusti tunnettu kaikille Street Fighter -sarjan faneille. Tämä helvetin syvyyksistä noussut demonihahmo liittyy 22. toukokuuta osaksi jo entuudestaan kattavaa hahmokatrasta ja tuo mukanaan joukon muita päivityksiä.

Pelipäivityksen myötä kaikille ensimmäisen pelivuoden hahmoille tulee saataville kolmas asukokonaisuus. Mukana ovat myös uudemmat soturit, kuten Rashid, A.K.I., Ed ja Akuma. Pelin Ultimate Pass -taistelupassin omistajat saavat käyttöönsä nämä uudet asustevaihtoehdot eri väreissään heti päivityksen myötä.

Samalla peli päivittyy Akuman kotikentällä eli Enma’s Hollow -taisteluareenalla. Myös tämä sisältyy automaattisesti Ultimate Pass -kausikorttiin.

Aiempien lisähahmojen tapaan myös Akuma tulee pelattavaksi kaikissa kolmessa eri pelitilassa. World Tour -tilassa pelaajilla on mahdollisuus tutustua lähemmin demonitaistelijan tarinaan. Battle Hub antaa pelaajille mahdollisuuden omia Akuman liikkeitä omalle avatar-hahmolleen. Lisäksi mukana on Akuman toissijainen asuvalikoima, joka on tuttu Akuman ensiesiintymisestä Super Street Fighter II Turbo -pelissä.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja: STREET FIGHTER 6 | CAPCOM

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa