Derken edustama Fnatic mukana Sonyn uusimpien INZONE-pelikuulokkeiden kehityksessä

Sony esittelee yhteistyössä Fnaticin kanssa kehitetyt INZONE Buds -täyslangattomat pelikuulokkeet, joissa on markkinoiden pisin akkukesto

 • INZONE Buds -pelikuulokkeet liittyvät Sonyn kehuttuun INZONE-valikoimaan ensimmäisenä täyslangattomina pelikuulokkeina, jotka tarjoavat alan pisimmän 12 tunnin akunkeston ja alle 30 ms:n viiveen.
 • Lisäksi Sony esittelee kevyet langattomat INZONE H5 -kuulokkeet ja odotetun mustan värivaihtoehdon INZONE H9 -kuulokkeista.

INZONE Buds ja INZONE H5 -kuulokkeet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä tunnetun esports-joukkueen Fnaticin kanssa, ja ne on suunniteltu voittamista varten.

Sony unveils INZONE Buds – truly wireless gaming earbuds with the industry’s longest battery life, advised by Fnatic

Sony on julkistanut INZONE Buds – uudet täyslangattomat pelikuulokkeet, jotka sisältävät Sonyn tunnettua ääniteknologiaa ja on suunniteltu auttamaan sinua voittamaan. INZONE Buds tarjoaa sekä PC- että konsolipelaajille upean pelikokemuksen yksilöllisen äänentoiston, vertaansa vailla olevan 12 tunnin akkukeston ja alhaisen viiveen ansiosta.

Tämän innovaation rinnalla esitellään langattomat INZONE H5 -pelikuulokkeet, jotka tarjoavat hämmästyttävät 28 tuntia keskeytymätöntä pelaamista ja takaavat mukavuuden pitkien pelisessioiden aikana.

Molemmat tuotteet syntyivät yhteistyössä tunnetun esports-joukkueen Fnaticin kanssa, joka juhlii 20-vuotista taivaltaan vuonna 2024 ja varmisti tänä vuonna paikkansa VALORANT Champions Tourin kansainvälisenä mestarina.

Lisäksi lanseerataan tyylikäs uusi musta versio kehutuista langattomista INZONE H9 -kuulokkeista, joissa on melunvaimennus.

INZONE jatkaa PC- ja PlayStation-pelikokemuksen parantamista lisäämällä äänirealismia.

INZONE Buds             

360 Spatial Sound for Gaming

INZONE Buds -kuulokkeiden 360 Spatial Sound -tekniikan avulla pelaaja kuulee vastustajan suunnan ja etäisyyden, joten olet aina askeleen kilpailua edellä. Sony on vuosien työnsä ansiosta kehittänyt alan johtavan kuuloketeknologian, mikä näkyy INZONE Buds -kuulokkeissa. Ne tarjoavat juuri käyttäjälle räätälöidyn äänikentän analysoimalla paitsi ulkokorvan muodon myös korvakäytävän akustiset ominaisuudet, minkä avulla INZONE Buds tarjoaa entistä tarkemman tilaäänen.

Sound Field Optimisation -tekniikalla voi luoda henkilökohtaisen kuuloprofiilin ottamalla valokuvia korvista 360 Spatial Sound Personaliser -älypuhelinsovelluksella. Sitten voi nauttia pelistä vertaansa vailla olevalla tilaäänitarkkuudella.

INZONE Buds -kuulokkeet voidaan optimoida käyttäjäm korvakäytävälle Sound Tone Personalisation -ominaisuuden avulla. Korvanapit toistavat testimielessä ääniä ohjainyksiköistä ja mittaavat takaisinkytkentämikrofonien avulla, miten ääni täyttää korvakäytäväsi. Akustisen analyysin perusteella ääni räätälöidään sitten INZONE Hub PC -sovelluksen avulla, mikä takaa todella yksilöllisen tilallisen kuuntelukokemuksen.

Dynamic Driver X

Toistamalla uskollisesti kaikki pelin äänet voimakkaista räjähdyksistä hienovaraisiin askeliin käyttäjä voi tuntea olevansa keskellä pelin maailmaa. Tämä on mahdollista erityisesti suunnitellun korkean suorituskyvyn kaiutinyksikön, Dynamic Driver X:n, ansiosta, joka on suunniteltu laajojen taajuuksien toistoon ja jota käytetään myös WF-1000XM5-kuulokkeissa. Kuulokkeiden kalvorakenteessa ja kuvussa yhdistyvät useat eri materiaalit, joiden avulla saavutetaan selkeät korkeat äänitaajuudet ja syvä, rikas bassontoisto minimaalisilla vääristymillä.

Melunvaimennus

Sonyn aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta INZONE Buds -kuulokkeet estävät taustamelun, joten käyttäjä voi keskittyä peliin.

Tehosta pelisessioita

Uusi vähän virtaa kuluttava L1-prosessori tarjoaa peräti 12 tunnin akkukeston ja jopa 24 tunnin kokonaisakkukeston latauskotelon kanssa. Alan pisimmän akkukeston ansiosta INZONE Buds on valmis antamaan virtaa pidempiin pelisessioihin ja mullistamaan pelaamisen.

INZONE Buds -kuulokkeissa on USB-C®-dongle-liitäntä, jonka viive on alle 30 ms.

INZONE Buds -kuulokkeita on saatavana kahtena värivaihtoehtona – mustana ja valkoisena – joten käyttäjä voi valita omaan pelityyliin sopivimman vaihtoehdon.

Muut ominaisuudet

 • Mikrofoni, jossa on tekoälyyn perustuva melunvaimennus: Tallentaa puheäänen tehokkaasti myös meluisissa ympäristöissä.
 • Ohjataan napautuksella: mukautettavat napautustoiminnot.
 • LE Audio: Nauti jopa 24 tunnin akunkestosta, kun se on yhdistetty älypuhelimeen.
 • Älypuhelinsovellus: Yhteensopiva Sony | Headphones Connect -sovelluksen kanssa.

INZONE H5 

Kevyen rakenteen, alhaisemman sivupaineen ja edistyksellisen tilantoiston ansiosta H5 on valmis pisimpäänkin pelisessioon. INZONE H5:ssä on myös puomimikrofoni, joka varmistaa, että käyttäjä kuullaan, joten ne ovat ihanteelliset kuulokkeet voittoa tavoiteleville.

INZONE H5 -kuulokkeiden avain ominaisuudet

 • Langaton: 2,4 GHz:n langaton yhteys.
 • 360 Spatial Sound for Gaming: tarkkaa 3D-tilaääntä.
 • Käyttömukavuus: kevyet (260 g), pehmeästi istuvat korvatyynyt, vähemmät painetta korville – sopivat pitkiä pelisessioita varten
 • Kristallinkirkasta kommunikointia: tekoälyyn perustuva melunvaimennus ja kaksisuuntainen mikrofoni takaavat selkeät puhelut pelin aikana.
 • Riittoisa akkukesto: 28 tuntia langattomasti.
 • Langallinen: 3,5 mm:n kuulokeliitäntämahdollisuus.

INZONE H9 Black – uusi värivaihtoehto

INZONE H9 -kuulokkeet, jotka tunnetaan poikkeuksellisesta melunvaimennuksestaan, äänenlaadustaan ja mukavuudestaan, saavat odotetun uuden mustan värivaihtoehdon.

Kehitetty voittamista varten  yhteistyössä Fnaticin kanssa

Fnaticin toimitusjohtaja Sam Mathews toteaa: ”Kumppanuutemme pyrkii viemään esports-suorituskyvyn huipulle, varustaen ja tukien ammattilaisjoukkueitamme, jotta ne pelaisivat parhaalla mahdollisella tasollaan. Yksi ensisijaisista tavoitteistamme kumppanuudessa oli hyödyntää ammattilaistemme laajaa kilpailukokemusta INZONE Budsin ja INZONE H5:n kehittämisprosessien aikana.

Tiimimme suositteli Sonylle INZONE Buds -kuulokkeiden kehitysvaiheessa, että niiden akkukesto ja käyttömukavuus vastaavat vaativimpienkin pelisessioiden tarpeita. Samalla halusimme, että ammattilaispelaajamme voisivat luottaa niiden mukaansatempaavaan äänentoistoon kilpaillessaan maailmanlaajuisella näyttämöllä.”

“Olemme innoissamme siitä, että faneillamme kaikkialla maailmassa on nyt mahdollisuus kokea yhteistyömme näiden kuulokkeiden kanssa ja pelata tietäen, että heidän omat suosikki pro-pelaajansa käyttävät niitä.”

Suositushinnat:EUR
INZONE Buds250
INZONE H5180
INZONE H9330
INZONE H9, known for its exceptional noise-cancellation, audio quality, and comfort, is receiving a highly anticipated new Black color option

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa