DREDGE ilmoittaa ensimmäinen laajennuspakettinsa ’THE PALE REACH’

Tutki jäistä rajaseutua ja paljasta sen synkät salaisuudet Black Salt Gamesin moninkertaisesti palkitussa kosmisessa kauhukalastusseikkailussa.

Torstaina, 5. lokakuuta 2023 – Black Salt Games ja Team17 Digital ovat tänään ilmoittaneet ’The Pale Reachin’, ensimmäisen laajennuspaketin moninkertaisesti palkittuun indie-kalastusseikkailuun DREDGE. Laajennus tulee saataville 16. marraskuuta Steamissa, GOG:ssa, Nintendo Switchillä™, PlayStation®4:llä, PlayStation®5:llä, Xbox Series X|S:llä ja Xbox One -konsoleilla hintaan £5.99/US $5.99/€5.99.

Kolmen ilmaisen päivityksen jälkeen tänä vuonna, DREDGE: The Pale Reach on pelin ensimmäinen maksullinen sisältölaajennus ja esittelee pelaajille aivan uuden biomin, joka vaatii lisävarusteita, jotka pystyvät käsittelemään sen vaarallista ja jäistä aluetta. Pelaajien on kalastettava jäätävissä syvyyksissä ja kuljettava kiteisten kanjoneiden läpi seuratakseen tuhoon tuomitun retkikunnan jäljissä, joka on kadonnut aikojen saatossa, samalla metsästäen 11 uutta kalaa ja rapulajia sekä niiden epämuodostuneita vastineita.

DREDGE on kehittänyt Black Salt Games ja se on nyt ostettavissa Steamissa, GOG:ssa, Nintendo eShopissa, PlayStation®Store’ssa ja Microsoft Storessa. Deluxe-versioita on saatavilla sekä jälleenmyynnissä että digitaalisesti. Lisätietoja varten tykkää DREDGE:sta Facebookissa, seuraa peliä X:ssä ja liity yhteisöön Discordissa.

Tietoa Black Salt Gamesista

Black Salt Games on pieni indie-studio Christchurchista, Uudesta-Seelannista, ja se on syntynyt rakkaudesta videopeleihin. Tiimin debyyttiotsikko, DREDGE, on nyt saatavilla PC:llä, Nintendo Switchillä, PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja Xbox One -konsoleilla. Käy osoitteessa www.DREDGE.game saadaksesi lisätietoja.

Tietoa Team17 Digitalista

Perustettu vuonna 1990, Team17 Digital on johtava kehittäjä, videopelien merkki ja luova kumppani kehittäjille ympäri maailmaa. Osa Team17 Group plc:tä, joka listautui AIM:iin vuonna 2018, Team17 Digitalilla on laaja yli 120 otsikon portfolio, ja se täysin tiivistää itsenäisten pelien hengen. Voittaja ’Publishing Star’ -palkinnossa 2023 Develop: Star Awards -tapahtumassa, Team17 Digital on koonnut portfolion moninkertaisesti palkittuja ja ehdokkuuksia saaneita omia tuotemerkkejään, kuten Hell Let Loose, Golf With Your Friends, The Escapists ja ikoninen Worms-franchising, rinnallaan pelimerkki kumppanin otsikot, kuten palkitut pelit Blasphemous, Greak: Memories of Azur, DREDGE ja Overcooked! -franchising. Käy osoitteessa www.team17.com saadaksesi lisätietoja.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa