ENVY Gaming yhdistää voimansa * gameHER: n kanssa

Pohjois-Amerikan esports-organisaatio Envy Gaming on tehnyt yhteistyötä naisjohtoisen peliyhteisön * gameHER: n kanssa.

Osana sopimusta nämä kaksi organisaatiota tekevät yhteistyötä sisältösarjassa, yhteisön rakentamisessa, kollegiaalisissa aloitteissa ja mahdollisten yhteisbrändättyjen live-tapahtumien kehittämisessä.

RELATED: Envy Gaming hankkii Esports Stadium Arlingtonin käyttöoikeudet

Tiedotteen mukaan kumppanuus, joka pyrkii myös juhlimaan kansainvälistä naistenpäivää, pysyy aktiivisena koko vuoden 2022 ajan. Organisaatioiden kerrotaan suunnittelevan yhteisstriimausesiintymisiä, Envyn johtamaa osallistumista Texasissa sijaitseviin * gameHERs Collegiate Program -tapahtumiin ja sarjan henkilökuntaa ja sisällöntuottajia.

Envy Gamingin myynti- ja kumppanuusjohtaja Erin Schendle kertoi ilmoituksesta tiedotteessa: ”Pelaaminen ja esports ovat edenneet pitkälle, mutta naisten oikeudenmukaisessa ja edustavassa kohtelussa on vielä matkaa.

”Haluamme tuoda megafonin myönteisiin asioihin, joita organisaatiot, brändit ja yksilöt tekevät edistääkseen tasa-arvon ja voimaantumisen yhteisöä kaikille pelaamisesta kiinnostuneille tytöille ja naisille.”

Aiemmin tänä vuonna Envy Gaming debytoi myös Envy Housen – losangelesilaisen naispuolisen luojatalon, joka toimii kodina ja aktivointitilana organisaation sisällöntuottajille.

Lisäksi sen voittoa tavoittelematon yritys Envy Foundation on tiettävästi tukenut säännöllisesti aloitteita ja ohjelmointia osallisuuden edistämiseksi peliyhteisössä. Viime vuonna säätiö käynnisti hakemukset Texasissa sijaitseville kouluille ja esports-seuroille apurahan saamiseksi nuorten esports-ohjelman aloittamiseksi tai kasvattamiseksi.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa