Epäkuolleet joukot valtaavat taktisen Blood Bowl 3 -palloilun

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on aloittanut kolmannen pelikautensa.

Legendaariseen Warhammer-fantasiamaailmaan pohjautuva Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli on aloittanut kolmannen pelikautensa. Sen myötä peli laajenee uudella joukkuetyypillä ja neljällä uudella tähtipelaajalla. Lisäksi pelissä on uudenlaiset tilastosivunsa ja uusittu graafinen käyttöliittymä. Päivitykseen sisältyy myös pienempiä uudistuksia sekä erilaisia bugikorjauksia.

Lisäyksistä uusin ja merkittävin on epäkuolleista pelaajista koostuva liittouma. Se tuo manaustaikuuden avulla jo kertaalleen kuolleita pelaajia ja olentoja takaisin pelikenttien äärelle. Tietenkään nämä pelaajat eivät ole elävien palloilijoiden lailla pelaavia ottelijoita, vaan ne muodostavat kokonaan omanlaisensa joukkuetyypin. Tämä tuo kentälle paitsi roppakaupalla kalmaisuutta, myös aivan uudenlaisia pelikuvioita ja taktiikoita.

Täysin uutena taitona avautuu käyttöön tietynlaisille pelaajille varattu taito Multiple Block. Sen avulla voivat tietyt pelaajat blokata useampia pelaajia kerralla, ainakin teoriassa. Niin ikään uudet tähtipelaajat tuovat odottamattomia käänteitä palkkiopelaajien roolissa tiimiin kuin tiimiin. Mukana olevat starat ovat Grim Ironjaw, Horkon Heartripper, Bryce Cambuel, Ivan Deathshroud. Kuten nimistä saattaa arvata, luvassa on varsin monipuolinen kirjo pallopelin osaamista.

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/bloodbowlgame

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa