Erittäin kevyt läppäri tarjolla: ThinkPad X1 Carbon Gen 11

  • Sertifioitu Intel® Evo™ jopa 13. sukupolven Intel® Core™ vPro® -suorittimilla
  • Ultrakevyt paino, alkaen vain 1,12 kg
  • Erittäin reagoiva – kaksi kertaa enemmän muistia kuin edellisessä sukupolvessa
  • Optimoitu jäähdytys, kaksi tuuletinta ja takaosan tuuletusaukot
  • 4 kpl 360 asteen mikrofonia tekoälypohjaisella melunvaimennuksella ja Dolby Voice® -tuella  
  • Vankka tietoturva ja MIL-SPEC-testattu kestävyys

Vie tuottavuus uudelle tasolle

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 on yhteistyössä Intel®-valmistajan kanssa suunniteltu kannettava tietokone, joka vastaa Intel® Evo™ -kannettavien suunnitteluvaatimuksiin ja tarjoaa huipputason tekniset ominaisuudet. Tämän laitteen keskeisiä käyttökokemustavoitteita ovat yhdenmukainen reagoivuus, välitön herätys lepotilasta, koko päivän akunkesto, pikalataus ja älykkäät videoneuvottelut. Lisäksi tämä Evo-sertifioitu laite sisältää Intel® Unison™ -teknologian, joka mahdollistaa saumattomat liitännät Android- tai iOS-älypuhelimeesi puheluiden soittamista, viestien lähettämistä sekä tiedostojen ja kuvien jakamista varten. Voit siis hoitaa kaikki nämä toiminnot suoraan kannettavallasi, mikä nostaa tuottavuutesi uudelle tasolle.

Tsekkaa tästä lisää ja osta itsellesi uusi tehokas läppäri

Etätyö ei ole vielä koskaan näyttänyt tai kuulostanut näin hyvältä

ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -kannettavassa on tyylikäs Communications Bar, joka sisältää FHD-hybridi-infrapunakameran tai FHD + IR MIPI -verkkokameran, jossa on Computer Vision -ominaisuus ylimääräistä yksityisyydensuojaa varten. Kaikki verkkokamerat sisältävät tietysti yksityisyyssuojan. Kannettavassa on myös neljä 360 asteen mikrofonia, joissa on integroitu tekoälypohjainen melunvaimennus ja Dolby Voice® -tuki, mikä takaa erinomaisen äänenlaadun videopuheluissa. Upean videopuhelulaadun ansiosta voit harkita jopa työmatkojen vähentämistä.

Vaivaton yhteys puhelimeesi

ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -kannettava on suunniteltu erittäin toimivaksi ja tyylikkääksi. Siinä on Communications Bar, joka sisältää FHD-hybridinfrapunakameran tai FHD+ IR MIPI-verkkokameran, jossa on Computer Vision -ominaisuus lisäsuojausta varten. Kaikissa verkkokameroissa on yksityisyyssuoja. Lisäksi neljä 360 asteen mikrofonia, joissa on integroitu tekoälypohjainen melunvaimennus ja Dolby Voice® -tuki, varmistavat erinomaisen äänenlaadun. Voit käyttää Intel® Unison™ -teknologiaa ja yhdistää puhelimesi (joko Android tai iOS) langattomasti ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -kannettavaan, jolloin voit siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti – ja jopa muokata valokuvia ja videoita saumattomasti suurella näytöllä. Puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen onnistuu suoraan tietokoneeltasi käyttäen puhelimesi yhteystietoluetteloa. Saat myös ilmoitukset ja viestit suoraan kannettavaasi ilman että sinun tarvitsee vaihtaa laitteiden välillä – kaikki onnistuu yhdessä paikassa.

Tsekkaa tästä lisää ja osta itsellesi uusi tehokas läppäri

Tehokkaampi jäähdytys

Legendaarinen ThinkPad-näppäimistö on suunniteltu mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen, mikä tarkoittaa myös parempaa ilmavirtaa. Näppäinten alaosa edistää jäähdytysilman virtausta käytön aikana. Tämä yhdessä kahden tuulettimen ja takana olevien tuuletusaukkojen kanssa tarkoittaa, että ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -kannettava tarjoaa erinomaiset jäähdytysominaisuudet. Voit käyttää laitetta jatkuvasti ilman, että se ylikuumenee.

Eloisaa visuaalisuutta tarpeisiisi

ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -kannettavassa on tarjolla upeita näyttövaihtoehtoja, jotka vastaavat työpäiväsi tarpeisiin joka katselukulmasta. Olipa tarpeen huipputarkka grafiikka tai lisäsuojaus uteliailta katseilta, meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoehto. Valittavissa on laaja-alainen WUXGA-kosketusnäyttö, 2,8K OLED -näyttö ja WUXGA-näyttö ePrivacy-ominaisuuksilla. Kaikissa 14-tuumaisissa näytöissä on 16:10-kuvasuhde ja suuri kuva-ala. Lisäksi lähes kaikki vaihtoehdot ovat Eyesafe®-sertifioituja, joten ne eivät rasita silmiä.

Tietoturvaa vuorokauden ympäri

Biometriikka tarjoaa ThinkPad X1 Carbon Gen 11 -järjestelmälle lisäsuojaa – virtapainikkeeseen integroidusta sormenjälkitunnistimesta infrapunakameran kanssa toimivaan kasvojentunnistusohjelmistoon. Kattava ThinkShield-tietoturvaratkaisumme on integroitu kaikkiin yrityskannettaviimme. Muun muassa erillisen Trusted Platform Module (dTPM) -salauksen ansiosta tärkeät tietosi pysyvät suojassa. Läsnäolontunnistus lukitsee laitteesi automaattisesti lähtiessäsi pois sen luota, ja valinnaisen PrivacyGuard-suojan ansiosta muut eivät näe näytölläsi olevaa sisältöä. 

Seuraa laitteesi sijaintia

Kadonneen tai anastetun laitteesi paikantaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tile®-yhteensopiva ThinkPad X1 Carbon Gen 11 toimii älypuhelimesi kanssa laitteesi löytämiseksi – vaikka X1:n virta olisi katkaistu. Sinun tarvitsee vain tilata Tile®-palvelu*, ladata sovellus, määrittää asetukset ja aktivoida tilisi. Jos X1-laitteesi joskus katoaa, löydät sen hetkessä.

Ympäristöä säästävää suunnittelua

Lenovo suhtautuu kestävään kehitykseen vakavasti. Olemme sitoutuneet kasvihuonekaasujen nollapäästöihin vuoteen 2050 mennessä. Tämä tekee Lenovosta maailman ensimmäisen PC-/älypuhelinvalmistajan, jonka hiilineutraaliustavoite on Science Based Targets initiativen (SBTi) validoima, ja yhden vain 139:stä tähän joukkoon kuuluvasta yrityksestä. ThinkPad X1 Carbon Gen 11:n osalta tämä tarkoittaa matalan lämpötilan juotoksia ja 90-prosenttisesti kierrätettyä magnesiumia C-kannessa. Käytämme kaiutinkotelossa 98-prosenttista kierrätysmuovia, akkukotelossa 25–30-prosenttista kierrätysmuovia ja verkkolaitteessa 90-prosenttista kierrätysmuovia. Pakkaus on täysin muoviton.

Tsekkaa tästä lisää ja osta itsellesi uusi tehokas läppäri

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa