Esittele taistelutaktiikkasi Lost In The Openin ensi-illassa Steam Next Festissä!

Uppoudu strategiseen taisteluun Lost In The Openin uuden ilmaisen demon kanssa

Tukholma, Ruotsi, 10. kesäkuuta 2024 – Black Voyage Games on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Lost In The Openin demo debytoi Steam Next Fest -tapahtumassa, ja lupaa unohtumattoman kokemuksen kaikille paikalla oleville pelaajille. Lähde matkalle, jossa jokainen päätös on ratkaiseva – kohtaa vaativia taisteluita, ota riskejä ja solmi strategisia liittoja. Neuvotteluista kauppiaiden kanssa ja uskollisten liittolaisten värväämisestä, jokainen päätös muokkaa seikkailusi kulkua. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Demo on saatavilla Steam Next Festissä sen loppuun 17. kesäkuuta asti.

Lost In The Open on mestarillisesti tehty roguelike, matalan fantasian taktinen roolipeli, joka heittää pelaajat pimeän ja anteeksiantamattoman ei-kenenkään-maan sydämeen. Odottamattoman salamurhasuunnitelman jälkeen löydät itsesi haavoittuneena, yksin ja pakomatkalla petollisella maaperällä. Selviytyminen tässä karussa maailmassa ei ole taattu; se vaatii strategista värväystoimintaa, epätoivoista taistelua ja vilpittömän katumuksen matkaa. Kuninkaasi on vahvin voimavarasi, mutta myös suurin rasitteesi. Se, miten hallitset kuningasta, ratkaisee, selviydytkö hengissä vai kuoletko. 

”Kaikki pelitestauksesta ja aiemmista festivaaleista saamamme palaute on kulminoitunut vahvasti pelattavuuteen keskittyvään demoon Steam Next Festissä, joka on Steamin suurin festivaali. Pelaa sitä ja kerro meille, voititko loppupomon ( kuvakaappaus tai sitä ei tapahtunut!)”, toteaa Black Voyage Games innostuneena.

Strateginen taistelu odottaa sinua, lisää Lost In The Open Steamin toivelistallesi nyt.

Avainelementit:

  • Solmupohjainen tutkimusmatkailu kohtaa raa’an taktisen RPG-taistelun, joka pitää pelaajan aina selviytymisen partaalla.
  • Roguelike, jossa on satunnaistettu maailma, eteneminen ja kohtaamiset.
  • Monimutkainen ja kypsä kerronta, joka on tiiviisti integroitu pelattavuuteen.
  • Pergamentti- ja sulkakynä-taidetyyli, joka on saanut vaikutteita keskiajan aidoista taideteoksista ja kuvituksista, mutta jossa on modernia ilmettä..

Tietoja Black Voyage Gamesista

Lähde Black Voyage Gamesin kanssa matkalle halki pilkkopimeyden: Missä tunnelma kohtaa rehellisen, jylhän toiminnan.

Vuonna 2021 perustettu Black Voyage Games on kansainvälinen indiepelistudio. Studion tavoitteena on viedä pelaajat matkalle läpi pilkkopimeän yön. Tämän seurauksena pelimme uppoutuvat pimeään, synkkään ja ambivalenttiin tunnelmaan. Tehtävämme on herättää ajatuksia ja tunteita altistamalla pelaajat vaikeille päätöksille ja ylivoimaisilta tuntuville mahdollisuuksille. Haluamme, että pelaajat uppoutuvat syvälle ja yrittävät purjehtia eteenpäin olosuhteista huolimatta. Studiomme vastustaa täysin monetisointistrategioita. Osa tavoitettamme on kehittää pelejä, joissa on syvyyttä ja tarinaa ja joilla on myönteinen vaikutus.BVG:n on julkaistava vain Premium-pelejä.

”Lost in the Open” on ensimmäinen pelimme, joka on tarkoitus julkaista Steamissa vuonna 2024. Se on vuoropohjainen taktinen roolipeli, jossa yrität paeta salamurhayritystä tunnelmallisessa, matalafantasiallisessa, proseduraalisesti generoidussa keskiaikaisessa maailmassa. ”Lost In The Openia” voi kuvata tyyliin Battle Brothers kohtaa FTL: Faster Than Lightin, ja sen taidetyyli on saanut inspiraationsa aidosta keskiaikaisesta taiteesta. Pelattava demo on saatavilla Steamissa tänään.

Liity Lost In The Openin Discord-serverille: https://discord.com/invite/PJHmps4VsZ 

Seuraa Black Voyage Gamesia X-viestipalvelussa: twitter.com/blackvoyagegame 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa