ESL, CS:GO ja uusi naisten sarja

Maailmanlaajuinen turnauksen järjestäjä ESL Gaming  on ilmoittanut uudesta  CS:GO-turnauspiiristä  naisille, missä on 500 000 dollarin palkintopotti sekä uusi monimuotoisuus- ja osallistavuusohjelma nimeltä #GGFORALL.

Uuden CS:GO-piirin tavoitteena on lisätä tietoisuutta, tarjota mahdollisuuksia ja parantaa naisten edustusta CS:GO:ssa. Kahdeksan joukkuetta Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta sisältävän turnaussarjan lisäksi ESL julkisti naispelaajien neuvoston ja naisten lahjakkuuksien kehittämisohjelman.

Tiedotteen mukaan ilmoitettu turnaussarja on osa laajempaa aloitetta nimeltä #GGFORALL, jonka tavoitteena on tehdä pelaamisesta osallistavampaa, kunnioittavampaa ja voimaannuttavampaa. Ohjelma sisältää useita yritysten yhteiskuntavastuuta koskevia aloitteita ympäristövaikutusten vähentämiseksi, apua osallistavan peliyhteisön perustamisessa ja paljon muuta.

Roberta Hernandez, ESL Gamingin henkilöstö- ja kulttuurijohtaja, selitti:

Tarjoamalla infrastruktuurin, joka on yhtä suuri kuin heidän miespuolisten kollegoidensa, olemme innoissamme voidessamme luoda enemmän näkyvyyttä ja mahdollisuuksia naisille esports-tilassa sekä tukea heitä heidän ammatillisessa kehityksessään ja auttaa toteuttamaan heidän unelmansa. Tämä on vasta ensimmäinen osa useista #GGFORALL aloitteista, joiden parissa työskentelemme parhaillaan, emmekä malta odottaa, että voimme kertoa teille lisää siitä, mitä on vielä tulossa.

ESL Gamingin uusissa naisten CS:GO-liigoissa on 150 000 dollarin palkintopotti, ja turnauksen finaalit on tarkoitus pelata DreamHack Dallasissa kesäkuussa 2022 sekä DreamHack Winter marraskuussa 2022.

Lisäksi ESL Gaming ilmoitti erillisistä tapahtumista, joita pelataan DreamHack-tapahtumien aikana. Näissä CS:GO-turnauksissa on 100 000 dollarin palkintopotti, ja ensimmäinen tapahtuma on tarkoitus järjestää DreamHack Valenciassa heinäkuussa 2022.

Lopuksi ESL Gaming ilmoitti, että ESEA, sisältää ESL Cash Cupit naisten joukkueille, mikä antaa joukkueille, joilla on täydet naislistat, mahdollisuuden kilpailla kahdesti kuukaudessa osuudesta 4,000 dollarin palkintopotista.

Brian Krämer, ESL Gamingin CS:GO:n toimitusjohtaja, ja Charlie Sirc, ESL Gamingin tuotepäällikkö, ilmoittivat yhteisessä lausunnossaan:

ESL Gamingissa uskomme todella maailmaan, jossa kaikki voivat olla joku, joten paluu ruohonjuuritason tasolle ja täysin uuden ekosysteemin luominen sen varmistamiseksi, että kunnianhimoisille naisille CS:GO-pelaajille annetaan yhtäläiset mahdollisuudet, on suuri askel eteenpäin. Meillä on jo ensi vuoden suuri tapahtumavalikoima, joten olemme erittäin innoissamme voidessamme kehittää tätä uutta tuotetta edelleen vuonna 2022 ja sen jälkeen.”

Lopuksi ESL Gaming on myös ilmoittanut uudesta naisten pelaajaneuvostosta, joka auttaa kehittämään edelleen naisten CS:GO-ekosysteemiä. ESL Gaming julkisti myös lahjakkuuksien kehittämisohjelman, jonka tarkoituksena on lisätä naisten edustusta lähetystaitoina esportsissa. Ohjelman mukaan ohjelma aikoo tarjota pyrkiviä lahjakkuustyökaluja ja taktiikoita menestyäkseen CS:GO-lähetyksissä.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”ESL, CS:GO ja uusi naisten sarja”

Vastaa