ESL Gaming julkistaa tiedot tulevista naisten CS:GO-turnauksesta: ESL Impact

Esports-turnauksen järjestäjä ESL Gaming on jakanut yksityiskohtia tulevasta naisten CS:GO-turnauksesta/sarjasta, jonka nimi on ESL Impact.

ESL Impactilla on kaksi liigakautta suorilla finaaleilla, erillisellä tapahtumalla ja online-käteiscupeilla kaikkien naisten joukkueille. ESL Impactin yhteenlaskettu palkintopotti on 500 000 dollaria.

ESL Impact on osa #GGFORALL-aloitetta, josta ESL Gaming ilmoitti viime vuonna. Ilmoitusta seurasi kiivas keskustelu ja kiista sosiaalisessa mediassa vain naisille turnauksista.

17. maaliskuuta alkaen ESL Impact League pelataa,n ja lähetetään joka torstai ja perjantai kuuden viikon ajan. Kahdeksan joukkuetta aluetta kohden jaetaan kahteen neljän ryhmään ja pelataan round-robin paras kolmesta -muodossa.

Liigakaudella on yhteensä 24 joukkuetta kolmella alueella: Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Kaksi joukkuetta kummaltakin alueelta kutsutaan suoraan, ja muut kuusi joukkuetta ratkaistaan avointen karsintojen kautta. Kunkin alueen kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi villi korttijoukkuetta kilpailevat dreamhack dallasin maailmanlaajuisissa finaaleissa kesäkuussa 2022.

ESL Gaming ilmoitti myös, että nykyiset ESEA-alustalla ESL:n omistamat Cash Cupit nimetään uudelleen ESL Impact Cash Cup -turnauksiin, ja niihin sisältyy erityisiä turnauksia Etelä-Afrikalle ja Oseanialle.

Pelivinkki:

Huomenna G2 kohtaa Liquidin IEM Katowice Lower Bracket -ottelussa. Vaikka G2 hävisi tänään fnaticille 1-2, he ovat suosikkimme Liquidia vastaan. Amerikkalainen Liquid on hävinnyt FaZelle ja NaVille. Samalla G2 on hävinnyt fnaticille, mutta voittanut MIBR: n … G2 on edelleen häämatkalla uuden IGL: n kanssa OG: sta tullen Aleksin kanssa, mutta tämän pitäisi olla selkeä voitto Euroopan joukkueelle, ja osoitus siitä, että Aleksi ja G2 tekivät oikean liikkeen.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


8 kommenttia artikkeliin ”ESL Gaming julkistaa tiedot tulevista naisten CS:GO-turnauksesta: ESL Impact”

Vastaa