Exoprimal-verkkopelissä taistellaan dinosauruksia vastaan ja ratkotaan aikamatkustuksen ongelmia

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Exoprimal-toimintapeli yhdistää toisiinsa moninpelivetoista toimintaa ja korkealentoista tieteistarinaa.

Viime yönä lähetetyssä Capcom Showcase -verkkotapahtumassa luotiin katsaus useisiin tuleviin peleihin. Keskeisessä roolissa nähtiin Exoprimal-verkkopeli, joka rakentuu moninpelivetoisen ryhmätoiminnan tarjoamiin mahdollisuuksiin ja sisältää ainutlaatuisen pelimaailman täynnä tiedettä ja historiaa.

Exoprimal-soturit pukeutuvat monipuolisesti varusteltuihin ja tehokkaasti aseistettuihin taisteluhaarniskoihin. Päävihollisenaan näillä sotureilla ovat aika-avaruuden koukeroista ulos ponkaisevat dinosauruslaumat, jotka haastavat sotilasryhmän jäsenet haastaviin ja nopeatempoisiin yhteenottoihin. Oman kierteensä näihin konflikteihin tuovat kilpailevan ryhmän konnat, jotka tietenkin tavoittelevat omaa etuaan menestyksen myötä.

Moninpelivetoisen toimintapelin pääsisältö on tarinatila, jossa kohtaamisten ja tehtävien ratkaisujen myötä myös itse taustatarina etenee välinäytösten kera. Tämä selventää paitsi pelimaailman tapahtumia, tuo pelaajalle myös jännittävät tarinan käänteet kohdattavaksi. Korkealentoista tieteistarinaa ja huipputason teknologiaa toisiinsa yhdistävä peli onkin kutkuttava yhdistelmä vauhdikkaita taisteluita ja hurjia yllätyksiä.

Tarinapeli ja haastepelimuodot

Tarinapelin lisäksi luvassa on erilaisia haastepelimuotoja, joista pelaajat ryhmineen palkitaan erilaisin palkinnoin. Koska erilaisia haasteita on paljon, pelaaminen pysyy mielenkiintoisena ja toiminta monipuolisena. Joissain haasteissa voi tavoitteena olla esimerkiksi nopein, kun taas vaihtoehtoisesti osassa yhteenottoja tavoitellaan pistepottia tai tiettyjä erikoissaavutuksia. Kaikki kohtaamiset eivät ole pelaajatiimien välisiä, ainakaan suoranaisesti, sillä itse dinosauruslaumat muodostavat valtaosan ongelmista.

Omaa soturihahmoa pääsee myös räätälöimään edistyksen myötä, mikä tekee erilaisten tavoitteiden saavuttamisesta ja palkintojen keräämisestä kutkuttavaa puuhaa. Häikäisevä grafiikka, huippuunsa hiottu pelattavuus ja upea äänimaailma viimeistelevät järisyttävän pelikokemuksen, jossa yhteistyö on voimaa ja taidot tärkeitä.

Lisätietoja pelistä: https://www.exoprimal.com/en-uk/

Exoprimal julkaistaan 14. heinäkuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Exoprimal-verkkopelissä taistellaan dinosauruksia vastaan ja ratkotaan aikamatkustuksen ongelmia”

Vastaa