Fantasy Town -ennakkoilmoittautuminen alkaa tänään

Android-käyttäjät voivat ottaa ensimmäisen askeleen kohti Arsendalin vastahakoisen lordin asemaa gamigon tulevassa seikkailu- ja roolipelielementtejä sisältävässä maanviljelyssimulaattorissa!

Hampuri, 20. toukokuuta 2022 – gamigo on iloinen voidessaan ilmoittaa, että ennakkorekisteröityminen uuteen maanviljelyä simuloivaan mobiilipeliin – Fantasy Town – on nyt saatavilla Google Playssa ja gamigon virallisilla verkkosivuilla. Pelaajat voivat rekisteröityä ennakkoon ja kokea pelin eloisan sekoituksen maanviljelyä, tutkimusmatkailua, roolipelejä ja seikkailupelimekaniikkaa rakentaessaan omaa kukoistavaa kaupunkiaan. Mitä useampi pelaaja rekisteröityy ennakkoon, sitä enemmän pelin sisäisiä palkintoja avataan, minkä pitäisi helpottaa sadon tuottamista ja viljelemistä, tavarakauppaa, tutkimusmatkailua ja kansalaisten puolustamista pahoilta peikoilta, jotka haluavat aiheuttaa vahinkoa ja tuhoa. 

Fantasy Townissa pelaajat ottavat roolin lordina, joka vastentahtoisesti hallitsee Arsendalia. He rakentavat, hallinnoivat ja päivittävät erilaisia rakennuksia, viljelysmaata, viljelykasveja ja paljon muuta auttaakseen tätä uutta maata kukoistamaan ja pitämään kansalaiset tyytyväisinä. Samalla kun kaupunki työskentelee kerätäkseen materiaaleja, pelaajat voivat kutsua kansalaisia tutkimaan jännittävää ja monipuolista maanosaa ja luolastoja etsiessään harvinaisia resursseja. Pelissä järjestetään myös säännöllisesti erikoistapahtumia, joissa palkitaan pelaajia, jotka osallistuvat useisiin minipeleihin, kuten pulmiin, juoksuihin ja tornin rakentamiseen erilaisilla pelin sisäisillä esineillä.

Pelaajat, jotka haluavat ennakkorekisteröityä iOS-versioon, eivät voi tehdä sitä tällä hetkellä, mutta gamigo aikoo tarjota näille käyttäjille palkintoja, kun Fantasy Town julkaistaan vuonna 2022.

Jos haluat lisätietoja Fantasy Townista, käy sen virallisilla verkkosivuilla.

Tietoja gamigo groupista 

Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiön monipuoliseen pelivalikoimaan kuuluu ilmaiseksi pelattavia pelejä, kuten ArcheAge, RIFT, Trove ja Aura Kingdom, sekä hiljattain julkaistu ostopeli ArcheAge: Unchained. Yli 400 työntekijää työllistävä gamigo on yksi suurimmista saksalaisista pelialan yrityksistä. Viiden saksalaisen toimipisteen lisäksi, jotka sijaitsevat Hampurissa (pääkonttori), Berliinissä, Kölnissä, Münsterissä ja Darmstadtissa, gamigo-konsernilla on toimipisteet myös Varsovassa (Puola), Istanbulissa (Turkki), New Yorkissa, Redwood Cityssä, Austinissa, Bellevuessa (Yhdysvallat) ja Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi tytäryhtiöt WildTangent, Aeria Games, Verve ja Mediakraft Networks sekä tuotemerkit Infernum, Intenium, Looki ja Poged. Yhtiö pyrkii kasvamaan paitsi orgaanisesti myös yritysostojen kautta. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, joihin on kuulunut pelejä, peli- ja teknologiayrityksiä sekä yksittäisiä pelivaroja.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa