Far Cry 6 -toimintapelin laajennuksessa matkataan murtuneen mielen sisälle

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkaisee pelin lisäosatrilogian viimeisen osan 8. helmikuuta.

Suositun Far Cry 6 -toimintapelin lisäosat ovat rakentuneet pelisarjan aiempien päävastustajien häiriintyneiden mielten tutkimiseen. Aiemmin osansa ovat saaneet Far Cry 3- ja Far Cry 4 -peleistä tutut mielipuolet. Trilogian viimeisessä osassa matkataan Far Cry 5 -pelin kulttijohtaja Joseph Seedin hurmokselliseen maailmaan ja tutkitaan mielen hajoamista ainutlaatuisessa roguelite-pelimuodossa.

Hope Countyn aluetta rautaisessa otteessaan pitänyt uskonnollinen johtaja Seed huomaa uskonsa kadonneen ja saa näin vastaansa oman perheensä sekä päänsisäiset demoninsa. Kun kokonaiselta maailmankuvalta viedään pohja, herää kysymys onko tilanteesta edes mahdollista selvitä elävänä? Tähän vastaa 8. helmikuuta julkaistava Joseph: Collapse -lisäosa.

Trilogian kaikki lisäosat sisältyvät pelin kausikorttiin ja ovat pelattavissa pääpelistä riippumattomina kokemuksina. Lisäksi Joseph: Collapse on pelattavissa kaverin kanssa yhteistyömuotona, jolloin lisäosan omistaja voi kutsua kaverinsa pelaamaan lisäosaa samalla pelialustalla. Mukaan kutsutulta kaverilta ei vaadita lisäosan omistamista.

Lisäosan julkaisun kunniaksi Far Cry 6 -peli on tarjouksessa digiversiona peräti 40 prosentin alennuksella. Lisäksi peruspelin omistajille pelin kausikortti on 25 prosentin alennuksessa.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa