Far Cry -toimintapelisarja juhlii pyöreitä vuosia alennusmyynnillä

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo kaksikymppisiä juhlistavan pelisarjan koko kirjon myyntiin juhlavin alehinnoin.

Pelisarjan ensimmäinen julkaisu, Far Cry, julkaistiin 23. maaliskuuta 2004. Sen myötä ikoniseksi kasvanut pelisarja juhlistaa 20 vuoden ikää ensi viikolla. Juhlallisuuksien kunniaksi pelit ovat jopa 85 prosentin alennuksessa eri verkkokauppapaikoissa.

Kun sankarihahmo Jack Carver huuhtoutui trooppisen paratiisisaaren rantaan vuonna 2004 ja sai vastaansa odottamattomia aseistettuja sotilaita ja muita haasteita, tuskinpa hän osasi arvata minkälainen jatkumo tästä kaikesta muodostuisi. Mikä alkoi avoimen maailman ja fysiikalla leikittelevän ammuntapelin voimin saariympäristössä, sai myöhemmin jatkoa tyystin toisenlaisessa ympäristössä taudin riivaamassa afrikkalaismiljöössä Jackal-hahmon parissa. Tätä seurasi ystäviään pelastava Jason Brody matkalla pimeyden sydämeen Far Cry 3 -pelissä, joka oli samalla eräänlainen paluu lämpimiin saarimaisemiin.

Maisemat olivat hyvin toisenlaiset Ajay Ghalen matkatessa vuoristoisessa Kyratissa ja taistellessa tyranniaa vastaan Far Cry 4:ssä. Niin ikään Far Cry 5:n Yhdysvaltojen Keskilänteen sijoittuva matka, jossa koettiin maailmanlopun kultti, oli erottuva kokemus aiempiin peleihin nähden. Nimettömäksi jäänyt apulaisseriffi ei onneksi joutunut taistelemaan yksin. Saman saattoi sanoa Dani Rojasista, jonka vallankumoustaistelu banaanivaltiomaisessa diktatuurissa oli muutakin kuin vain yksinäistä sissisotaa.

Eikä tule unohtaa Far Cry 3: Blood Dragonia, jossa kyborgisotilas Rex ”Power” Colt, äänenään legendaarinen näyttelijä Michael Biehn, taisteli muun muassa neonvärisiä verilohikäärmeitä vastaan apokalyptisessa tulevaisuudessa! Oman erikoisuutensa esitteli myös esihistoriallinen soturi Takkar, joka kohtasi verenhimoisia vastuksia muinaisessa maailmassa Far Cry Primal -pelissä.

Yhteistä näille kaikille on ollut paitsi jouheva toiminta ja mieleenpainuvat pahishahmot, myös avoin pelimaailma, villieläimet ja polveileva tarinankuljetus läpi valtavien peliympäristöjen, kulkipa niissä jalan tai ajoneuvoin, tai toisinaan myös eläinten kyydillä.

Pelisarjan pyöreitä vuosia juhlitaan myös Ubisoftin omassa striimilähetyksessä 21. maaliskuuta kello 19.00 Suomen aikaa alkaen osoitteessa www.twitch.tv/ubisoft. Lähetyksen aikana on myös luvassa peliaiheisia bonuksia Far Cry 6 -peliin.

Far Cry -pelit ovat nyt tarjouksessa aina 3. huhtikuuta 2024 saakka Ubisoft Store -kauppapaikassa. Lisäksi Steam- ja Epic Games Store -kauppapaikat sekä PlayStation- ja Xbox-kauppapaikat myyvät pelejä tarjoushintaan vaihtelevin alennuksin tämän kuun ajan. Tarjousten voimassaolo vaihtelee kauppakohtaisesti, joten kannattaa toimia ripeästi. Pelien tarjoushinnat vaihtelevat peli- ja versiokohtaisesti, ja ovat enimmillään jopa 85 prosenttia!

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa