Farming Simulator -pelisarja täyttää tänään 15 vuotta

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator -pelisarja täyttää tänään 15 vuotta ja pelin lisämodauksia on ladattu jo yli 2,5 miljardia kertaa.

Farming Simulator -pelisarja, joka kasvoi marginaalipelaajien kulttisuosikista isoksi hitiksi, nauttii nykyään valtavasta kansainvälisestä suosiosta. Pelisarja on myynyt miljoonia kappaleita ja sen pelaaminen on laajentunut aina kilpapelaamiseen asti. Nyt pelisarja juhlii 15-vuotista taivaltaan, ja sen suosiosta kertoo myös pelaajien tekemien lisämodausten suosio – pelisarjalle saatavia lisämodauksia on ladattu yhteensä yli 2,5 miljardia kertaa.

Ensimmäinen Farming Simulator -peli julkaistiin pc-tietokoneille 14. huhtikuuta 2008. Siitä lähtien pelisarjan jokainen osa on kehittynyt ominaisuuksiltaan ja monipuolistunut sisällöltään. Pelisarjalle on kehitetty moninpelimuoto ja se on rantautunut pelikonsoleille vuonna 2013. Farming Simulator 2019 esitteli pelille virallisen kilpapeliliigan, ja Farming Simulator 22 toi mukanaan eri alustojen välisen moninpelin.

GIANTS Software, joka ylläpitää pelisarjaa, on ylläpitänyt läheistä suhdetta maatalousteollisuuteen ja alan yrityksiin alusta lähtien. Pelisarjan uusimmassa osassa on mukana peräti 150 virallista maatalousmerkkiä erilaisine laitteineen ja ajoneuvoineen.

Vaikka GIANTS Software jatkuvasti laajentaa Farming Simulator 22 -peliä ilmaisilla ja maksullisilla päivityksillä, pelin modaaminen on silti suositeltavaa ja siihen jopa rohkaistaan. Pelijulkaisija testaa ja kuratoi itse modeja sekä tarjoaa näiden tekemiseen työkalut toimintaohjeineen.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

https://www.farming-simulator.com/

Farming Simulator pelisarjasta

Farming Simulator on pelisarja, joka simuloi maatalouden harjoittamista virtuaalimaailmassa. Pelisarjan tavoitteena on antaa pelaajille kokemus siitä, millaista on hoitaa omaa maatilaa ja kasvattaa erilaisia viljelykasveja, eläimiä sekä huolehtia maatalouden eri osa-alueista kuten traktorien ja muiden työkoneiden käytöstä. Pelisarjassa on useita eri osia, joissa on kehitetty ominaisuuksia ja monipuolistettu sisältöä ajan myötä. Farming Simulator on kasvanut suuresta marginaalipelaajien kulttisuosikista isoksi hitiksi ja nauttii nykyään valtavasta kansainvälisestä suosiosta.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Farming Simulator -pelisarja täyttää tänään 15 vuotta”

Vastaa