FARSIDERS esittelee hurmaavia ominaisuuksiaan ja kiehtovaa pelattavuuttaan

GambitGhost Studio on innoissaan paljastaessaan lisää tietoa FARSIDERSista alfa-esikatselun kautta!

FARSIDERS Alpha -esikatselu antaa mahdollisuuden tutustua huippuluokan luomuksiin ja mukaansatempaavaan pelattavuuteen, jotka odottavat GambitGhost Studion uusimmassa mestariteoksessa – FARSIDERSissa. Pidä tiukasti kiinni, kun viemme sinut matkalle viehättävien ominaisuuksien ja tuoreen pelattavuuden pariin!

Tässä kurkistuksessa studio kertoo, että toiseen alfa-versioon on lisätty paljon, ja se antaa meille vilauksen pelin ympäristöjen mukaansatempaavasta ilmapiiristä. Tarjolla on yli 20 loitsukorttia, jotka saavat sinut lumoutumaan, ja koska käytössä on satunnaistettu korttijärjestelmä, pelikokemuksesi on taatusti yhtä raikas ja arvaamaton kuin velhon aivastus.

Mutta odota, on vielä muutakin! Valmistaudu sydäntäsärkevään haasteeseen, kun et kohtaa vain muutamaa, et edes kymmentä, vaan peräti 15 pelottavaa pomoa. Jokainen heistä on todellinen koetinkivi taidoillesi, oveluudellesi ja ehkäpä myös ripaukselle onnea!

FARSIDERSin keskeiset ominaisuudet:

Osallistu näyttävään taisteluun loitsukorttien avulla

Yksi Alpha 2:n jännittävimmistä puolista on loitsukorttien käyttöönotto. FARSIDERS-pelissä Cassie voi sisällyttää taikuutta arsenaaliinsa sekä taitoina että aseiden loitsuina.

Pelaajalla on mahdollisuus tutkia laajaa fantasiamaata, kerätä verikristalleja ja kokeilla onneaan Death Dealerilla saadakseen voimakkaita loitsukortteja. Peli tarjoaa satunnaistetun taitokorttijärjestelmän, joka edistää uudelleenpelattavuutta. Pelaaja pystyy hankkimaan erilaisia loitsuja ja kokeilemaan uusia kokoonpanoja käyttämällä kykypuuta tehokkaiden yhdistelmien luomiseksi.

Muotoile kykypuusi

Päästä Cassien todellinen taistelutaito valloilleen kykypuujärjestelmän avulla.

Jokaisen pomon voittaminen palkitsee sinut kykypisteellä, jonka voit käyttää kykypuussa. Valitse huolella polkusi edetessäsi, parantaaksesi elementtivoimia ja avataksesi parannuksia taikaloitsuihisi. Jokainen kykypuun haara tarjoaa ainutlaatuisia bonuksia, joiden avulla voit luoda mieltymyksiisi sopivan pelityylin ja vapauttaa tuhoisaa taikuutta.

Tutustu tehokkaisiin lisälaitepäivityksiin

Jos tämä ei riitä, voit muokata varusteluasi vielä lisää. Tutustu maailmaan, jossa itse aika on muutoksessa ja eri aikakausien kehittyneet modifiointilaatikot kietoutuvat toisiinsa.

Tellunen valtakunnassa voit etsiä näitä laatikoita avataksesi peliä muuttavia ”lisälaitteita”, jotka parantavat Cassien aseiden kykyjä. Miekkaa, pistoolia ja varusteita varten on saatavilla kolme erilaista lisälaitetta, joten pelaajalla on vapaus muokata varustusta ja luoda mahtava taistelustrategia.

Vaikka FARSIDERSin alfavaihe on jo nyt mukaansatempaava ja jännittävä kokemus, muista, että tietyt ominaisuudet ovat vielä kehitteillä ja niitä lisätään tulevissa päivityksissä. Odota innolla tehtäväkertomuksia, mukaansatempaavia dialogeja, kiehtovia välivideoita, parannettuja visuaalisia efektejä käyttöliittymissä ja paljon muuta, kun studio jatkaa pelin muokkaamista ja hiomista.

Toivomuslistas FARSIDERS nyt Steamissa: https://bit.ly/3EFymT8 

GambitGhost Studio

GambitGhost Studio on vuonna 2020 perustettu thaimaalainen pelikehitysstudio. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee tällä hetkellä Bangkokissa, Thaimaassa. Studion tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia, tarinavetoisia videopelejä. Toisin kuin useimmat uudet indie-studiot, he panostavat paljon resursseja huippuluokan grafiikan ja animaation tuottamiseen luodakseen uuden, ainutlaatuisen mutta kauniin maailman ja kulttuurin, joka parantaa pelaajan kokemusta. GambitGhost Studion menetelmänä on yhdistää pelisuunnittelu ja data-analytiikka uudenlaisen, mutta todella tyydyttävän kokemuksen luomiseksi.

www.gambitghost.com 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa