FIFPRO-lisensoitu Sociable Soccer 24 ilmestyy Steamiin ja Switchille 16. marraskuuta

Tower Studios on ilmoittanut kauan odotetun Sociable Soccer -pelisarjan PC- ja konsoliversioiden julkaisupäivät.

Sociable Soccer 24:n Steam- ja Nintendo Switch -versiot julkaistaan digitaalisesti 16. marraskuuta 2023. Playstation 4, Playstation 5, Xbox One ja Xbox Series X -versiot sekä kaikkien formaattien fyysiset versiot julkaistaan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.

Tower Studios, jota johtaa Jon Hare, kulttimainetta nauttivan Sensible Soccer -sarjan suunnittelija, on myös ilmoittanut uudesta lisenssisopimuksesta FIFPRO:n kanssa, joka tarjoaa peliin yli 10 000 lisensoitua pelaajaa ympäri maailmaa. Yhteistyö FIFPRO:n kanssa tekee Sociable Soccer 24:stä ainoan FIFPRO:n lisensoiman arcade-toimintajalkapallopelin, joka on tällä hetkellä saatavilla PC:lle ja konsoleille.

Sociable Soccer 24:n nopea ja sujuva arcade-pelattavuus on ehdottomasti sen silmiinpistävin vahvuus. Sitä on helppo pelata ja vaikea hallita tavalla, joka on tuttu Haren aiempien jalkapallopelien faneille. Yksinpelin uramoodissa on hauskaa ja haastavaa kiivetä verkkoliigoissa keräten ja päivittäen joukkuettasi, verkkomoninpelissä ihastelet toiminnan nopeutta ja sujuvuutta, ja sohvamoninpelinä se on epäilemättä tämän vuosisadan nautinnollisin ja parhaiten pelattava toimintajalkapallopeli.

Pelimuotoja pursuava peli tarjoaa pelaajille kokonaisen jalkapallomaailman nautittavaksi. Voit kerätä 77 oikean maailman pokaalia, edustaa rakastamaasi seuraa kilpailevia faneja vastaan ja valita yli 1000 joukkueesta.

“Sociable Soccerin matkassa on tähän mennessä ollut mukana niin monta ihmistä, että se on tuntunut eeppiseltä seikkailulta,” sanoo Jon Hare. ”On erityisen tyydyttävää saada vihdoin PC- ja konsoliversiot, jotka lupasimme kahdeksan vuotta sitten, ja olen iloinen voidessani sanoa, että kaikki Steam Early Access -versiosta maksaneet saavat sen ilmaiseksi.” Hän toteaa lopuksi: ”Sociable Soccer 24 on erittäin merkittävä etappi Sociable Soccerin tähänastisella matkalla, ja haluaisimme kiittää kaikkia kumppaneitamme, jotka ovat liittyneet seuraamme matkan varrella, mukaan lukien hiljattain saapunut FIFPRO ja sen 10 000 tähden seurue, jotka ovat tulleet mukaan juhliin.”

Tower Studiosin perustaja Jon Hare

Toivelistaa Sociable Soccer 24 Steamissa: https://store.steampowered.com/app/1914290/Sociable_Soccer_24/

Tietoja Tower Studiosista

Tower Studios on pelien kehittäjä ja julkaisija, joka muodostettiin alun perin Thames-joen rannalla vuonna 2004 Sensible Softwaren ja Bitmap Brothersin perustajista, jotka ovat kaksi klassista brittiläistä tiimiä edelliseltä vuosisadalta. Yritys on tähän mennessä kehittänyt lukuisia #1-pelejä, kuten Sensible Soccer, Cannon Fodder, Speedball ja Sociable Soccer, ja sen omistaa nyt yksin Jon Hare, Euroopan menestynein ja arvostetuin jalkapallopelien suunnittelija.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”FIFPRO-lisensoitu Sociable Soccer 24 ilmestyy Steamiin ja Switchille 16. marraskuuta”

Vastaa