For Honor aloittaa kuudennen pelivuoden eri laitteiden välisellä pelaamisella

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft aloitti suositun For Honor -joukkotaistelupelin kuudennen pelivuoden alustojen välisellä pelaamisella.

Yli 25 miljoonan pelaajan suosiosta nauttiva For Honor aloittaa kuudennen pelivuotensa ensimmäisen kauden tuomalla mukaan odotetun alustojen välisen pelaamisen. Uusi pelikausi tuo mukanaan myös uuden pelitilan, lisää aseita ja kiehtovia palkintoja Battle Pass -järjestelmän myötä.

Pelin kuudennen vuoden ensimmäinen kausi, Golden Age, aloittaa uuden tarinalinjaston. Tämä syventää Heathmoorin tarinankaarta muinaisen pyhäinjäännöksen kautta, joka esitellään uuden kauden alussa The Oath of Wyverndale -pelitapahtuman myötä. Uuden eri pelialustojen välisen pelattavuuden myötä sekä PlayStation- ja Xbox-konsolipelaajat että pc-tietokonepelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan samoilla pelipalvelimilla.

Alustojen välisen pelaamisen ensimmäisessä vaiheessa ovat mukana kaikki muut pelitilat paitsi yhteistyöpelimuodot sekä Arcade-, harjoittelutila- ja kampanjapelitilat. Eri alustojen välinen pelaaminen laajenee yhdistymisen toisessa vaiheessa kattamaan myös nämä pelitilat. Lisätietoa tästä julkaistaan kuluvan vuoden aikana.

The Oath of Wyverndalen uudessa pelitilassa pelaajat liittoutuvat haastamaan kultaisen aikakauden sankarin, Lord Ramielin. Katedraalikentälle sijoittuvassa taistelussa vaaditaankin sujuvaa yhteistyötä legendaarisen sankarin voittamiseksi. Samalla tulee Lord Ramielin sankarivarustekokonaisuus ostettavaksi 25 000 steel-yksiköllä tai 11,99 euron hintaan. Lisäksi uuden pelikauden Battle Pass -järjestelmä palkintoineen on avattavissa käyttöön heti uuden kauden aloittamisen myötä.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa