Fortniten päivitys ja Jujutsu Kaisen crossover

Fortniten 25.30 päivitys on saapunut ja se tuo odotetun Jujutsu Kaisen crossover -tapahtuman Battle Royalen saarelle. Uusien skinien, tehtävien ja kirotun laaman voimien kera riittää pelissä toviksi pureskeltavaa. Kirous on vallannut saaren ja jotta pelaaja voi murtaa sen, on sen voimavarat saatava valjastettua. Anime-sarjan fanit ovat kuolanneet mahdollisuutta käyttää sarjasta tuttuja kirottuja tekniikoita ja nyt se onnistuu 25. elokuuta asti.

Kirottujen tekniikoiden lisäksi tapahtuma tuo mukanaan myös erikoisia ”Break the Curse!” -tehtäviä, uusia skinejä sekä merkittäviä bugikorjauksia. Fujutsu Kaisen ja Fortnite ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen peliin kaikenlaista uutta kosmetiikkaa ja haasteita. Yksi nelosluokan haasteista on auttaa kirottujen laamojen metsästämisessä. Ikävä kyllä, edes nämä arvokkaat violetit Fortnite -ystävät eivät ole turvassa tältä kiroukselta.

Ne, jotka eivät tietä, on Jujutsu Kaisen Gege Akutamin käsialaa oleva manga ja sen ohella on lisäksi tähän perustuva anime. Jujutsu Kaisen yhdistelee genreinään kauhua, toimintaa sekä komediaa. Kyseistä mangaa on julkaistu Weekly Shonen Jump -lehdessä vuodesta 2018 lähtien ja Japanissa siitä on ilmestynyt 17 osaa. Anime-sarja on alkanut lokakuussa 2020 ja sen pituus on 24 jaksoa.

Missä kirotut laamat luuraavat

Onneksi kirotut laamat on melko helppo löytää, sillä tarvitsee vain tietää, mitä etsiä. Aivan kuten tavallisetkin laamat, kirotut laamat voivat muhia melkein missä tahansa saarella. Se, mistä ne tunnistaa kirotuiksi, on niitä ympäröivä pyörteinen energia sekä hieman epätavalliset äänet, joita ne pitävät liikkuessaan. 

Laamat merkitään minikarttaan, mikä tekee niiden jäljittämisen simppeliksi. Pelaajan tarvitsee vain pelata mikä tahansa ottelu tavalliseen tapaan ja lopulta kirotut laamat tulevat vastaan. Niiden syntymisaste on melko korkea, joten ei pitäisi kestää kauan jäljittää ne ja eliminoida kolme niistä tätä tehtävää varten.

Pelaajan tulee ainoastaan ampua ne. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse olla se henkilö, joka antaa tappavan iskun, mutta metsästettävän laaman on kuoltava. Jos pelataan ryhmässä, on varmistettava, että kaikki osapuolet saavat tehtyä damagea.

Muut haasteet

Tämä tapahtuma kestää neljä viikkoa, joten on syytä varmistaa, että kaikkiin Break the Curse -haasteisiin tulee tutustuttua. Esimerkiksi ilkeän näköiset piñatat vaeltavat saarella ja jos pelaaja onnistuu rikkomaan yhden, palkitaan hänet yhdellä kahdesta kirotuista tekniikoista.

Muita Fortine -tapahtuman haasteita ovat muun muassa Olkinukke. Siinä vasara ampuu kirotulla energialla täynnä olevia nauloja kohti vihollisia. Toisena Hollow Technique, purple: salainen yhdistelmä kirottuja tekniikoita, joka voivat tuhota rakennuksia ja vahingoittaa kaikkea sen tielle tulevia.

Jos on halu ansaita makeaa Jujutsu Kaisen -teemaista kosmetiikkaa, tulee pelaajan osallistua Break the Curse! -tapahtuman tehtäviin. Näiden haasteiden suorittaminen avaa Cursed Energyn, joka avaa pelin sisäisiä palkintoja. Kuten useimmissa muissakin tapahtumissa, Break the Curse! -tapahtumassa on kahden tason verran tehtäviä. Saatavilla on ilmainen ja premium-tason radat. Premium-palkintoradan ostaminen ja suorittaminen tarjoaa pelaajalle Yuji Itadorin pelattavana skininä sekä hahmon erityisen katuvaateversion. 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


0 kommenttia artikkeliin ”Fortniten päivitys ja Jujutsu Kaisen crossover”

Vastaa