Fractured Online -ominaisuudet valokeilassa -sarja: PvP ja PvE

Hampuri, 1. maaliskuuta 2022 – Gamigo-konserni on ilmoittanut julkaisevansa Dynamight Studiosin ensimmäisen todella dynaamisen, isometrisen avoimen maailman MMORPG:n, Fractured Onlinen, ja olemme innoissamme voidessamme tarjota tarkemman katsauksen joihinkin sen kehitystyön ajan ominaisuuksiin. Tänään esittelemme pelin PvP-pelimekaniikan.

Fractured Onlinessa maailma ei ole niin ehdoton kuin voisi luulla. Harmaan sävyt antavat tilaa todella ainutlaatuiselle ja monimutkaiselle MMORPG-hiekkalaatikkomaailmalle. Kaiken tämän epävarmuuden vuoksi hahmon suuntautuminen voi vaihdella hyvästä neutraaliin ja pahaan. Tämä kirjataan pelin karmajärjestelmään, joka ottaa huomioon pelaajan teot ympäristön, toisten pelaajien, heidän palvomiensa jumalien ja muiden asioiden kanssa. Kukin rotu ja heidän aloitusplaneettansa sanelevat usein heidän ainutlaatuisen suhteensa Alignmentiin.

Fractured Onlinen karmajärjestelmä estää hyviin tai neutraaleihin pelaajiin kuuluvia pelaajia tekemästä vihamielisiä tekoja muita samansuuntaisia pelaajia vastaan. Pahojen pelaajien on mahdollista hyökätä vapaasti kaikkea vastaan, mikä tulee heidän tiellensä, ja hyvien tai neutraalien pelaajien on mahdollista hyökätä pahojen pelaajien kimppuun ja jopa ansaita siitä karmapisteitä. Tämän vuoksi pahat pelaajat joutuvat usein riskialttiisiin tilanteisiin, joten heidän on parasta pysyä varuillaan seikkailujensa aikana.

Tämä on vain jäävuoren huippu, sillä meillä on lisää tietoa Fracture Onlinen PvP-järjestelmästä, joka löytyy osoitteesta https://fracturedmmo.com/feature-spotlight-competitive-gameplay/

Lisää tietoa Fractured Onlinesta julkaistaan lähikuukausina osoitteessa https://fracturedonline.com ja sosiaalisen median kanavillamme.

Tietoja Dynamight Studiosista
Dynamight Studios on itsenäinen videopelien kehitysyritys, joka sijaitsee Milanossa, Italiassa. Missiomme on innovoida Sandbox MMO:iden maailmaa avaamalla se yleisöille, jotka on erotettu meidän mielestämme jännittävimmästä verkkopelilajista – ja myös sellaisesta, jolla on poikkeukselliset kasvunäkymät. Tästä päivästä lähtien meillä on 8 kokopäiväisen työntekijän (ja kokopäiväisen nörtin) ja 2 freelancerin tiimi, jotka kaikki ovat keskittyneet Fracturedin kehittämiseen, lippulaivatuotteemme, jonka avulla toivomme tekevämme unelmistamme todellisuutta. 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa