Fractured Onlinen suljettu beta starttaa 6. huhtikuuta

Tutustu uusiin maanosiin, rakenna lisää esineitä ja auta muokkaamaan tämän odotetun MMORPG:n tulevaisuutta 24/7 palvelinpääsyn avulla

Hampuri, 31. maaliskuuta 2022 – gamigo ja Dynamight Studios ilmoittavat, että Fractured Onlinen – ensimmäisen todella dynaamisen, isometrisen avoimen maailman MMORPG:n – tuleva suljettu beta käynnistyy 6. huhtikuuta 2022.

Fractured Onlinen suljettu betavaihe toivottaa uudet ja vanhat pelaajat tervetulleiksi tutkimaan uutta Aerhenin mannerta, jossa ihmiset ovat pääosin vallassa. Pelaajat tarvitsevat kylmäeristystä selviytyäkseen tällä lumen ja jään täyttämällä vuoristoalueella, sillä sää koettelee selviytyjiä säännöllisesti. Jos sää ei saa sinua, Jotunit, mammutit, hirvet, arktiset sudet ja erilaiset elementaalit saavat. Näitä uusia olentoja voi tavata kaikkialla Aerhenissa, mutta ole varovainen. Emme tiedä, milloin ne ovat viimeksi syöneet kunnon sapuskaa, ja pelaajat saattavat olla se pullea, mehukas suupala, jonka ne ovat halunneet ahmia.

Sen lisäksi, että pelaajat voivat tutkia uutta aluetta, joka on täynnä esteitä, jotka on voitettava, he voivat osallistua useisiin tapahtumiin useilla eri kanavilla – kuten sosiaalisessa mediassa, Discordissa ja pelissä – suljetun beta-jakson aikana. Lisätietoja näistä tapahtumista paljastetaan pian.

Fractured Onlinen suljetun betatestin käynnistymisen kunniaksi on julkaistu ensimmäinen osa uudesta kehittäjien päiväkirjasarjasta. Ensimmäinen video – nimeltään ”Mikä on Fractured Online ja miksi sinun pitäisi pelata sitä” – esittelee Dynamight Studiosin ja tämän dynaamisen MMORPG:n uusille pelaajille ja esittelee samalla pelin yleistä visiota ja suurimpia haasteita tähän mennessä. Esittelyssä käsitellään useita aiheita, kuten pelin eri rotuja, PvE- ja PvP-taistelua, pelaajavetoista maailmaa ja taloutta sekä muita aiheita, joiden pitäisi herättää ruokahalusi.

Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Fractured Onlinen suljettuun betatestiin, voivat ostaa alennettuun hintaan kopion pelistä virallisesta Glyph-kaupasta osoitteessa https://fracturedmmo.com/store/#pack. Pelaajat pääsevät mukaan suljettuun betatestiin, mutta he saavat myös Founder Pack -paketteja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia pelin sisäisiä esineitä, krediittejä ja muuta rajoitettua sisältöä. 

Lisätietoja Fractured Onlinesta saat seuraavasta linkistä: https://linktr.ee/FracturedOnline

Tietoja Dynamight Studiosista
Dynamight Studios on itsenäinen videopelien kehitysyritys, joka sijaitsee Milanossa, Italiassa. Missiomme on innovoida Sandbox MMO:iden maailmaa avaamalla se yleisöille, jotka on erotettu meidän mielestämme jännittävimmästä verkkopelilajista – ja myös sellaisesta, jolla on poikkeukselliset kasvunäkymät. Tästä päivästä lähtien meillä on 8 kokopäiväisen työntekijän (ja kokopäiväisen nörtin) ja 2 freelancerin tiimi, jotka kaikki ovat keskittyneet Fracturedin kehittämiseen, lippulaivatuotteemme, jonka avulla toivomme tekevämme unelmistamme todellisuutta. 

Tietoja gamigo groupista

Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI). Lisätietoja gamigo groupista voi lukea osoitteessa https://corporate.gamigo.com/. Lue lisää MGI:stä osoitteessa https://mgi-se.com/.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”Fractured Onlinen suljettu beta starttaa 6. huhtikuuta”

Vastaa