Game Wave Festival muuttaa päivämääriä Nordic Game Discovery Contest Grand Finals -kilpailun isännöimiseksi

Game Wave Festival (GWF) ilmoitti tapahtuman uudet päivämäärät. Se järjestetään 28.-29. marraskuuta Tallinnassa, Virossa Tallink Spa & Conference Hotelissa. Uusien päivämäärien lisäksi Game Wave Festival on ylpeä siitä, että se isännöi Nordic Game Discovery Contest Balticin semifinaaleja, jotka johtavat NGDC:n finaaleihin.

”Olemme muuttaneet konferenssin päivämääriä, koska saimme ainutlaatuisen tilaisuuden isännöidä NGDC Season VI: Special Qualifieria ja NGDC Grand Finalsia ensimmäistä kertaa Baltian alueella” – sanoo Latvian teknologiakeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ints Viksna.

Game Wave Festival on pelialan ammattilaisille suunnattu liike-, koulutus- ja viihdetapahtuma. Se järjestettiin ensimmäisen kerran suurella menestyksellä syyskuussa 2021 Latvian Jūrmalassa, ja siihen osallistui yli 270 henkilöä 25 maasta.

Festivaali on pääasiassa B2B-festivaali, mutta sen tarkoituksena on välttää tämäntyyppisten tapahtumien ”jäykkyys”, joka niissä joskus on, ja se on suunniteltu hauskan ja rennon ilmapiirin säilyttämiseksi. GWF on tarpeeksi suuri, jotta saat yleiskuvan Pohjoismaiden ja Baltian alueen tärkeimmistä suuntauksista, ja tarpeeksi pieni, jotta voit ystävystyä kaikkien osallistujien kanssa – ystävyyssuhteet, jotka solmit GWF:ssä, säilyvät koko elämäsi ajan. 

Tule Game Wave Festivaliin ja koe seuraavat asiat:

  • Runsaasti hyödyllisiä työpajoja, peliyhtiöiden, taiteen, teknologian ja koulutuksen messut, tapahtumia, esittelytilaisuuksia ja liiketapaamisia.
  • Konferenssi ja vuorovaikutteiset tapahtumat on jaettu viiteen kategoriaan: Yleinen, taide (visuaalinen, auditiivinen, haptinen), Unreal Engine ja XR.
  • B2Match-palvelun matchmaking-alusta tapaamisten varaamista varten on kaikkien osallistujien käytettävissä konferenssin päivinä 28.-29. marraskuuta sekä yhden päivän ajan konferenssin jälkeen verkossa.
  • Varhaisen vaiheen mentoripitchi kaikille, jotka eivät ole valmiita muihin pitcheihin, mutta haluavat kuitenkin kouluttautua, testata prototyyppinsä ja saada palautetta. Jammerit ovat tervetulleita.
  • Nordic Game Discovery Contest Baltic semifinaali, jossa kehittäjät Suomesta, Ruotsista, Virosta, Latviasta ja Liettuasta voivat esitellä peliään julkaisijoille ja alan asiantuntijoille ja kilpailla paikasta Nordic Game Discovery Contestin finaalissa.
  • Business Party (27.11.2022) on tarkoitettu vain järjestäjille, puhujille, yhteistyökumppaneille ja bisneslippujen haltijoille. 
  • Afterparty (29.11.2022) on tarjolla lähes kaikille (paitsi opiskelijalippujen haltijoille). Siellä on Marioke, juhlapöytä ja rauhallisempi alue liikekeskusteluja varten.

Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Game Wave Festival muuttaa päivämääriä Nordic Game Discovery Contest Grand Finals -kilpailun isännöimiseksi”

Vastaa