gamigon sotilasstrategiapeli esittelee kaikkien aikojen suurimman haasteen – ja upeita palkintoja

Hampuri, 12. heinäkuuta 2022 –gamigo  ilmoittaa, että 13. heinäkuuta ja 17. elokuuta 2022 välisenä aikana on aika kaikkien Desert Operations -sotilasstrategiapelin komentajien kohdata kohtalonsa ja jättää nimensä historian kirjoihin. Uusi LEGACY-palvelin tarjoaa heille mahdollisuuden todistaa, kuka on sotataitojen mestari – paras sotapäällikkö kaikista. 

Kaikkien maiden ja alueiden komentajilla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua LEGACY-palvelimelle, joka on uniikki kokemus. LEGACY pitää kokeneimmankin komentajan varpaillaan. Johtajat saattavat tuntea oman alueensa ja oman palvelimensa strategiat, mutta pystyvätkö he ottamaan vastaan legioonan muita komentajia? Ovatko he tarpeeksi rohkeita ja uskaliaita hallitsemaan ja laajentamaan LEGACYaan kautta aikojen?

Eikä siinä vielä kaikki, sillä ensimmäistä kertaa ensimmäisen pelikuukauden aikana on tarjolla useita jännittäviä palkintoja. Kilpailu kestää 13. heinäkuuta – 17. elokuuta, ja ovelin sekä kekseliäin komentaja voittaa ensimmäisen palkinnon, Dell Inspiron 15 Carbon Black -kannettavan tietokoneen. 

Mutta vaikka komentaja ei selviytyisikään voittajana tästä Desert Operationsin kaikkien aikojen suurimmasta haasteesta, hän voi silti odottaa muhkeita palkintoja timantteina ja esineinä.

Jos komentajat ovat halukkaita ottamaan tämän haasteen vastaan, voi se olla ensimmäinen monista LEGACY-palvelimella. Siksi heidän pitäisi liittyä LEGACY-palvelimelle nyt ja näyttää maailmalle, kuka on kaikkien ainoa ja todellinen komentaja.

Lisätietoja Desert Operationsista on seuraavalla verkkosivustolla: https://desertoperations.gamigo.com/ 

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


2 kommenttia artikkeliin ”gamigon sotilasstrategiapeli esittelee kaikkien aikojen suurimman haasteen – ja upeita palkintoja”

Vastaa