Ghostrunner 2 Dragon Pack saatavilla

Videopelijulkaisija 505 Games ja kehitysstudio One More Level julkaisevat tänään pitkään odotetun Draken Pack -lisäosan ensimmäisen persoonan cyberpunk-toimintatrilleriin Ghostrunner 2.

Uusi Dragon Pack -lisäosa sisältää kosmeettisia sisältöjä, jotka pyörivät kaikki drakin vuoden ympärillä. Uudet sisällöt sisältyvät kausipassiin ja Brutal Editioniin, mutta niitä voi ostaa myös erikseen ja niihin kuuluvat:

  • Qi-moottoripyörän kuori
  • QiFang-miekan ja käsikuorien
  • QiScaled-miekan ja käsikuorien
  • QiGalaxy-miekan ja käsikuorien Lisäksi kaikki Ghostrunner 2 -omistajat saavat uutena vuodenlahjana ilmaisen kiinalaisen ääniraidan ja nykyisen ’Roguerunner.exe-tilan’ laajennuksen, joka sisältää Jackin Wingsuitin hallinnan, enemmän parkour-elementtejä ja kohtaamisia vihollisten kanssa.

Ghostrunner 2 oli ehdolla Vuoden toimintapelin palkinnon saajaksi The Game Awards 2023 -gaalassa ja tarjoaa uusia mekaniikkoja, päivitettäviä taitoja, parkour-mahdollisuuksia, laajennetun kerronnan, syvemmän maailmanrakentelun ja pirullisia uusia vastustajia. Peli on saatavilla PC:lle (Steam), PlayStation 5:lle ja Xbox Series S|X:lle.

Tietoa 505 Gamesista

505 Games, Digital Bros -konsernin tytäryhtiö, on globaali videopelien julkaisija, jolla on laaja valikoima pelejä kaikenikäisille pelaajille. Yhtiö julkaisee ja jakaa premium- ja free-to-play-pelejä konsolille, PC:lle ja mobiililaitteille. Julkaisuhuippuihin kuuluvat DEATH STRANDING (PC), Control, Assetto Corsa Competizione, Ghostrunner, Gems of War, Journey to the Savage Planet, Bloodstained: Ritual of the Night ja Brothers – A Tale of Two Sons. 505 Gamesilla on toimistoja Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Australiassa, Kiinassa ja Japanissa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa