Ghostrunner 2 nyt saatavilla maailmanlaajuisesti PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja tietokoneilla

CALABASAS, Kalifornia – 26. lokakuuta, 2023 – Ghostrunner 2, 505 Gamesin ja One More Levelin ensimmäisen persoonan kyberpunk-toimintatrilleri, on nyt saatavilla PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä, Steamissa, Epicissä ja GOG:ssa. Jack tekee upean paluun, poistuen Dharma Towerista ja sukeltaen suoraan kohti odottavia vaaroja.

Ghostrunner 2 on saatavilla PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja tietokoneilla (Steam, Epic Games Store ja GOG) alkaen 39,99 dollarilla standardiversiona. Digitaalinen Deluxe-versio on saatavilla 49,99 dollarilla, kun taas Brutal Edition maksaa 69,99 dollaria, sisältäen yksinoikeudella ihonahkoja ja kausikortin. Lisätietoja löytyy viralliselta verkkosivustolta.

Tarina ja juoni

Asetettu vuosi alkuperäisen Ghostrunnerin tapahtumien jälkeen, tämä korkean oktaaniluvun jatko-osa seuraa kyber-ninja Jackia, kun hän taistelee väkivaltaista tekoälykulttia vastaan. Tartu jälleen terävään katanaan ja leikkaa läpi loppumattoman hyökkäyksen hurjia kultisteja, kyberneettisiä sotaherroja ja pelottavia tekoälyentiteettejä sekä Dharma Towerin sisällä että, ensimmäistä kertaa, sen ulkopuolella.

Pelimekaniikat

Osallistu ajoneuvotaisteluihin, väistele esteitä ja kaada vihollisia korkeanopeuksisella moottoripyörällä. Jalan ollessaan Jack hyödyntää hänen ikonista parkouriaan ja Gap Jammer -liikekokoelmaansa alkuperäisestä pelistä, parannettuna ja laajennettuna nopeaa liikkumista varten sekä neonvalaistuissa kaupunkiympäristöissä että hiekka-puhalletussa erämaassa. Liuku tyylikkäästi, ryntää ja väistä uusien vastustajien tappavia hyökkäyksiä.

Uudet ominaisuudet

Ghostrunner 2 korottaa panoksia uusilla kyvyillä ja uudistetulla etenemisjärjestelmällä. Tutki uusia taisteluvaihtoehtoja ja löydä oikea lähestymistapa väistää, torjua ja tuhota vihollisia, jotka pystyvät tappamaan Jackin yhdellä iskulla. Voita pomoja lisääntyneellä vapaudeksi, oppimalla, miten selvitä heidän ovelista uusista tempuistaan.

Ääniraita ja taiteilijat

Halkaise vastarinta sydäntä pumppaavien synthwave- ja tummien elektronisten biittien taustalla. Ghostrunner 2:n ääniraita esittää huomattavia taiteilijoita, kuten Dan Terminus, We Are Magonia, GosT, paluun tehnyt Daniel Deluxe ja palkittu säveltäjä Arkadiusz Rejkowski.

Tulevat päivitykset ja lisäosat

Pelissä on myös runsaasti tilaa tuleville päivityksille ja lisäosille, joten fanien kannattaa pysyä kuulolla tulevista julkaisuista ja päivityksistä.

Ghostrunner 2 is available now across PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC (Steam, Epic Games Store and GOG) starting at $39.99 for the Standard Edition. The Digital Deluxe Edition is available for $49.99, while the Brutal Edition is available for $69.99, including exclusive skins and the Season Pass. For more information, visit the official website

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Yksi kommentti artikkeliin ”Ghostrunner 2 nyt saatavilla maailmanlaajuisesti PlayStation 5:llä, Xbox Series X|S:llä ja tietokoneilla”

Vastaa