”Gord” saapuu Steam Scream Festiin tänään

Torstai, 26. lokakuuta 2023 – Covenant.dev ja Team17 Digital ovat tänään ilmoittaneet, että Gord saapuu Steam Scream Fest -tapahtumaan. Alkaen tänään pelaajat, jotka haluavat tutustua tähän strategiseen, synkkään fantasiamaailmaan, voivat hankkia pelin 40 % alennuksella 2. marraskuuta asti tai kokeilla ilmaista demoa.

Gord on saatavilla myös GOG:ssa, PlayStation®5:llä ja Xbox Series X|S:llä. Tutustu upouuteen traileriin: ”The Offering”

Kehittäjätausta

Peli on luotu tiimissä, johon kuuluu entisiä Frostpunk- ja The Witcher 3 -kehittäjiä. Gord on yksinpelattava synkän fantasian strategiapeli, jossa on tarkoitus selviytyä rakentamalla, mutta menestyäkseen pelaajan täytyy myös valloittaa pimeys porttien takana.

Pelin ominaisuudet

Suorita hengenvaarallisia tehtäviä synkässä fantasiamaailmassa samalla kun hallitset asukkaita, joiden henkilökohtaiset tarinat ja hyvinvointi voivat määrittää heimosi kohtalon.

Alennus ja ilmaisversio

  • 40 % alennus 2. marraskuuta asti
  • Ilmainen demo saatavilla

Alustat

Peli ei ole saatavilla vain Steamissa, vaan myös GOG:ssa, PlayStation®5:llä ja Xbox Series X|S:llä, joten pelaajilla on useita vaihtoehtoja pelin hankintaan.

Trailerit ja mainosmateriaali

Uusi traileri nimeltä ”The Offering” on nyt katsottavissa, ja se antaa pelaajille paremman käsityksen pelin maailmasta ja mekaniikoista.

Arvostelut ja yhteisö

Pelin arvostelut ja yhteisön mielipiteet voivat antaa lisätietoa pelistä ja sen suosiosta. Kannattaa tutustua käyttäjäarvosteluihin ja keskustelufoorumeihin saadaksesi paremman kuvan pelistä.

Tulevat päivitykset

Pelin kehittäjät ovat ilmoittaneet, että Gord saa tulevaisuudessa lisää päivityksiä. Nämä voivat sisältää uusia tehtäviä, pelimekaniikkoja tai muita ominaisuuksia.

Yhteenveto

Gord on strateginen synkän fantasian peli, joka tarjoaa sekä rakentamista että taistelua. Pelin erikoistarjous ja ilmaisversio antavat hyvän syyn tutustua peliin lähemmin. Muiden alustojen saatavuus ja uusi traileri tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisille pelaajille.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa