GRAVIATORS, avaruuteen sijoittuva joukkueurheilupeli, on nyt saatavilla Steamissa

Indie-kehittäjä Couch in the Woods on iloinen voidessaan julkaista retrohenkisen GRAVIATORS-sci-fi-toimintapelinsä Steamissa. 

GRAVIATORS on helposti opittava ja helposti hallittava joukkueareena-urheilupeli, joka sijoittuu avaruuteen. Jos etsit rentoa e-urheilu-nimikettä, sinun ei tarvitse etsiä enempää, sillä GRAVIATORS tyydyttää kilpailuhalusi.

GRAVIATORS tarjoaa kosmisen leikkikentän, jossa kilpailet flipperin kaltaisilla areenoilla valjastamalla painovoiman ja käyttämällä taktisia kilpiominaisuuksia. Luovan pelaamisen mahdollistava sekoitus energistä kisailua sekä strategista ja jännittävää mekaniikkaa tekee GRAVIATORSista täydellisen sohvabilenimikkeen ja rennon e-urheilu-pelin.

”Vaikka kohtaisit tappion, arvostat painovoiman syleilyssä pysymistä, pallon kiertämistä ympärilläsi avaruudessa. Sopeudu kohteeseen, ja löydät tien sen ympäri tai sen läpi. Tyhjennä mielesi, ole aineeton. Painoton, kuten painovoima.”

Couch in the Woods, Bruce Leen kunniakkaiden opetusten innoittamana

GRAVIATORS Steamissa: https://store.steampowered.com/app/1958540/GRAVIATORS/

Pelin kulku

Käytä avaruuskapselisi erityistä painovoimaa ja kilpiominaisuuksia pallon ohjaamiseen ja ammu se vastustajan mustaan aukkoon saadaksesi pisteitä. Tuo ystäväsi sohvalle kilpailemaan toisiaan tai muita joukkueita vastaan verkossa. Pelaa yksin tekoälyä tai satunnaisia ihmisiä vastaan verkossa – valinnanvaraa ja hauskuutta on rajattomasti! GRAVIATORSissa on 3 eri pelitilaa:

Versus Arena: Tuhoa kilvet vastustajasi mustan aukon ympäriltä saadaksesi väliaikaisia pisteitä. Ammu mustan aukon sisälle tehdäksesi maaleja ja lisää pisteesi tulostaululle!

Planetary Arena: Maalit sijaitsevat ruudun kummallakin puolella, ja pelikentän jakaa musta aukko. Käytä sitä antaaksesi pallolle lisätehoa! Tuhoa kilvet ja tee maaleja lisätäksesi pisteitä tulostaululle!

Meteor Shower: Suojele planeettaasi ja selviydy saapuvista asteroidiaalloista! Tuhoa ne nopeasti saadaksesi korkeamman kertoimen. Uusien aaltojen myötä ilmestyy uudenlaisia asteroideja ja muita vaarallisia objekteja.


Tietoja Couch in the Woodsista

Couch in the Woods on intohimoinen tiimi, joka kirjaimellisesti pelaa ja kehittää pelejä sohvalla metsässä. Black Forestin vuorten ja puiden eristämänä tiimi perusti pienen indie-pelien kehitysstudionsa vuonna 2020 opiskelujen merkeissä. Toteuttaakseen unelmansa tiimi johti GRAVIATORS AI:n koneoppimistutkimusta saadakseen valtion rahoitusta. Ensimmäisestä ideasta opiskelijahuoneissaan GRAVIATORSin mainostamiseen pelitapahtumissa, tiimi on julkaisemassa ensimmäistä nimikettään menestyksekkäästi yhteistyössä Bonus Stage Publishingin kanssa.

Suoratoistoa pelaamisen ohessa ja välissä


Matkalle edullisesti lentäen


Vastaa